Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO | Latovlevici, despre detaliul care a făcut diferenţa între play-off şi play-out: "Ei au fost speriaţi!"

FC Argeș Publicat pe 7 mar 2022
mail-share icon Email


Iasmin Latovlevici (35 de ani) consideră că victoria de etapa trecută contra FCSB-ului, 1-0, e sinonimă cu momentul în care el şi colegii lui şi-au dat seama că play-off-ul poate deveni o realitate.
Capabili să câştige cu 2-1 pe terenul lui FC Botoşani, cu revenire de la 0-1, piteştenii au prins play-off-ul pe ultima sută de metri, iar experimentatul fundaş stânga crede că în economia rezultatului a contat mult şi presiunea cu care s-au confruntat adversarii de luni seară:
 
"Nu m-am gândit că putem prinde play-off-ul. După meciul cu Steaua (n.red - - FCSB), de la Buzău, chiar m-am enervat, am şi spus atunci că vreau în play-off. De atunci am pus acea sămânţă am urmărit să câştigăm fiecare meci. E bine, momentan.
 
Ce a făcut diferenţa? Au fost speriaţi, noi nu ştiu dacă la fel de mult ca ei, pentru că aveau presiune mai mare, jucau acasă, în faţa propriilor fani. Important e că mulţi dintre băieţii de aici vor putea demonstrat cu echipe bune, să sperăm că unii vor prinde şi transferuri", a spus Latovlevici, la interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele