Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Lazio – AC Milan 4-0. Romanii s-au impus de o manieră clară în faţa ”diavolilor milanezi”, cu Tătăruşanu în poartă

Serie A Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20992921/6/profimedia-0751427123.jpg

Lazio a învins marţi seara, pe teren propriu, formaţia AC Milan, scor 4-0, într-un meci din etapa a 19-a din Serie A. Românul Ciprian Tătăruşanu a fost titular în poarta milanezilor.

AC Milan îşi prelungeşte seria slabă din anul 2023, bifând al cincilea meci consecutiv fără victorie. De această dată milanezii au pierdut la scor pe Stadio Olimpico din Roma, cu Lazio. Milinkovic-Savic a deschis scorul rapid pentru gazde, în minutul 4. La pauză, Lazio a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, după ce, la un şut al lui Marusic, balonul a trecut pe sub Tătăruşanu, a lovit bara, iar Zaccagni l-a împins în plasă. Era minutul 38. Scorul a fost majorat de Luis Alberto, din penalti, în minutul 67, şi tot Luis Alberto a oferit pasa decisivă pentru golul care a închis tabela, înscris în minutul 75 de Felipe Anderson.

Ciprian Tătăruşanu a fost integralist la AC Milan, iar Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată la Lazio.

Lazio este pe locul 3 în Serie A, cu 37 de puncte, iar AC Milan – care taversează un moment de criză – se află pe locul secund, cu 38 de puncte.

Lider în Serie A este Napoli, cu 50 de puncte.

Lazio este adversara CFR Cluj în play-off-ul Conference League, partidele urmând să aibă loc la 16 şi 23 februarie.

Lazio - AC Milan 4-0 (Milinkovic-Savic 4', Zaccagni M. 38', Alberto L. (p) 65', Felipe Anderson 75')

Echipele de start:

  • Lazio: Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Andersen, Zaccagni
  • AC Milan: Tătăruşanu; Calabria, Kalulu, Tomori, Dest; Tonali, Bennacer; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 75: GOL marcat de Lazio! Luis Alberto îl lasă pe Felipe Anderson singur cu Tătăruşanu, iar brazilianul nu ratează şi face 4-0.

Min. 65: GOL marcat de Lazio! Pedro este faultat în careu, iar centralul partidei acordă lovitură de la 11 metri. Luis Alberto îl învinge pe Tătăruşanu şi face 3-0. 

Min. 38: GOL marcat de Lazio! Marusic trimite la colţul lung, iar în primă fază Tătăruşanu este salvat de bară, dar mingea sare la Zaccagni şi italianul dublează avantajul lui Lazio.

Min. 4: GOL marcat de Lazio! Milinkovic-Savic primeşte excelent de la Zaccagni şi deschide scorul cu un şut plasat.

 

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Confruntarea este totodată şi un derby al românilor din Italia. Ciprian Tătăruşanu va fi titular între buturile milanezilor, în schimb, Ştefan Radu va începe partida de pe banca de rezerve, situaţie cu care din păcate experimentatul fundaş se confruntă de ceva timp, fiind sărit din formula de start a echipei pregătite de marele Maurizio Sarri.

AC Milan este pe locul 2 în campionat şi are nevoie de victorie pentru a se menţine în cursa de urmărire a liderului Napoli. În acest moment, ecartul dintre cele două rivale este de 12 puncte.

De cealaltă parte, Lazio este pe 6, dar un succes luni seara va fi sinonim cu o urcare de trei poziţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele