Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Lazio - Fiorentina, de la 21:45 pe Look Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Cele două au un parcurs aproape identic în Serie A

Lazio Publicat pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20442532/1/lazio-2021.jpg

Lazio şi Fiorentina se întâlnesc în etapa a 10-a a din Serie A, azi, de la ora 21:45. Partida e Look Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Cele două sunt vecine de clasament, romanii sunt pe locul 8, iar Fiorentina e pe 7.

Sunt despărţite de un punct, 15 la 14, iar în runda precedentă de campionat au înregistrat rezultate diferite. Lazio a cedat cu 1-4 pe terenul echipei Verona, în timp ce Fiorentin a trecut cu 3-0, acasă, de formaţia lui Răzvan Marin, Cagliari. Romanii se laudă, însă, că dau cel mai bun marcator din Serie A. Immobile e golgheter cu opt reuşite.

În mai, când a avut loc ultimul meci direct între cele două, Fiorentina a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Lazio, contract de 30 de milioane de euro!

Una dintre cele mai mari şi importante platforme de schimb valutar pentru criptomonede a devenit sponsorul oficial al celor de la SS Lazio. CFR Cluj este sponsorizată de o altă platformă imensă, rivală, eToro. 

Înţelegerea dintre Binance şi Lazio este valabilă pe doi ani de zile, cu opţiune de prelungire încă un an, şi se învârte în jurul a 30 de milioane de euro. 

Pe lângă asta, afacerea vine şi cu beneficii imense pentru fanii echipei. Binance a anunţat şi „Lazio Fan Token”, iar achiziţionarea unui astfel de token se poate face doar pe platforma lor. Preţul iniţial de achiziţie a unuia va fi de un dolar, dar în funcţie de performanţele echipei şi transferuri, poate creşte exponenţial.

Fanii care vor deţine aşa ceva vor avea posibilitatea de a vota în cadrul clubului, de a avea un cuvânt de spus în privinţa transferurilor, precum şi acces la diferite recompense şi beneficii.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Lazio

Ultimele articole Toate articolele