Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Lazio trece de Juventus şi e favorită la locul 2 în Serie A

Lazio Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21087479/3/juv-laz.jpg

Lazio Roma a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Italiei.

Învingătorii au marcat prin Milinkovic-Savic ’38 şi Zaccagni ’53.

Pentru Juventus a înscris Rabiot, în minutul 42.

În clasament, Lazio Roma ocupă locul 2, cu 58 de puncte, în timp ce Juventus este pe 7, cu 44 de puncte.

Lider este Napoli, care are 74 de puncte.

--------------------------------------------------

Lazio are parte de unul dintre cele mai bune sezoane din istoria sa în Serie A. Gruparea romană, dublă campioană în Italia (1974 şi 2000), se clasează pe locul secund în ierarhia primului eşalon din ”Cizmă”, cu 55 de puncte. Fără penalizarea de 15 puncte, Juventus s-ar fi poziţionat pe locul 2, cu 59 de puncte. Chiar şi în aceste condiţii, ”Bătrâna Doamnă” se află la 6 ”lungimi” distanţă de Inter, aflată pe ultimul loc (4) ce duce în grupele Champios League din Serie A.

În tur, Juventus a învins Lazio la scor de neprezentare. Torinezii au avut câştig de cauză şi în sferturile de finală ale Cupei Italiei, cea mai recentă confruntare împotriva romanilor, când s-au calificat graţie unei victorii cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele