Ultima oră
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”

VIDEO ǀ Leeds, cu un picior în Championship după eşecul cu West Ham. Brighton a învins Southampton

Premier League Publicat pe 21 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21131495/1/profimedia-0777967399.jpg

Brighton a învins duminică, pe teren propriu, Southampton, scor 3-1, într-un meci din etapa a 37-a din Premier League, transmis în direct de Prima Sport 1. Într-o altă partidă, redată la Prima Sport 3, West Ham United a întrecut, acasă, scor 3-1, pe Leeds United.

Antrenată de fostul jucător de la CFR Cluj, Roberto de Zerbi, Brighton a condus cu 2-0 la pauză pe Southampton. Evan Ferguson a deschis scorul pe Amex Stadium, marcând în minutul 29. Tot el a majorat avantajul gazdelor în minutul 40. Southampton a revenit în meci prin reuşita lui Mohamed Elyounoussi, din minutul 58, însă Pascal Gross a restabilit diferenţa de pe tabelă la două goluri în minutul 69. A fost ultima reuşită a partidei care s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Brighton, echipă care a adunat 61 de puncte şi ocupă locul 6 în Premier League, poziţie care duce în UEFA Europa League. Southampton este lanterna roşie a campionatului englez, ultima clasată, cu 24 de puncte.

Într-un alt meci al etapei a 37-a, West Ham United a dispus cu 3-1 de Leeds United. Oaspeţii au deschis scorul pe London Stadium, prin Rodrigo, în minutul 17, dar West Ham a replicat odată cu golul înscris de Declan Rice, în minutul 31.

În repriza secundă, Jarrod Bowen le-a adus pe gazde în avantaj, în minutul 72, iar Manuel Lanzini a stabilit scorul final în minutul 90+4.

Învingătoare cu 3-1, West Ham United ocupă locul 14, cu 40 de puncte, în tim ce Leeds United are 31 de puncte şi este pe loc retrogradabil, al 18-lea.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele