Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Leicester – Manchester United 0-1. Echipa lui ten Hag n-a impresionat, dar a mai bifat o victorie în Premier League

Premier League Publicat pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20841899/1/profimedia-0716962342.jpg

Partida Leicester - Manchester United, din etapa a cincea din Premier League, a avut loc joi seară, în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. A fost ultima confruntare a rundei, iar trupa lui ten Hag, chiar dacă nu a impresionat, s-a impus la limită, graţie unei reuşite din prima repriză, scor 1-0.

Jadon Sancho a fost cel care a tranşat partida, în minutul 25, când a primit o pasă de la Marcus Rashford, a pătruns în careu, l-a driblat pe portar şi a marcat pentru 1-0. Manchester United s-a mulţumit apoi să nu mai conteze prea mult pe faza de atac şi a preferat să ţină de rezultat şi să ia cele trei puncte.

Oricum, Leicester nu a pus mari probleme pe faza ofensivă, nefiind periculoasă nici măcar la multele faze fixe pe care le-a avut.


Leicester – Manchester United 0-1 (Sancho 23)

Echipele de start:

  • Leicester: Ward – Justin, Soumare, Evans, Thomas – Ndidi – Maddison, Tielemans, Hall, Barnes – Vardy;
  • Manchester United: de Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – McTominay, Eriksen – Elanga, Fernandes, Sancho – Rashford;

Min. 90+2: Final de meci! 

Min. 84: Şansă bună pentru Manchester United, chiar prin Cristiano Ronaldo! Foarfeca portughezului, din careu, trece alături de poarta lui Ward.

Min. 67: Leicester are iniţiativa până acum, după minutul 45, după reluare, dar nu găseşte cele mai bune variante în ultimii metri. Maddison bate din nou o lovitură liberă de la 20 de metri, dar trage în zid. La United intră Ronaldo şi Casemiro. 

Min. 55: Manchester United iese cu greu din propria jumătate, iar Leicester pune tot mai multă presiune. Gazdele au mai multe faze fixe, dar United se apără bine până acum.

Min. 51: Leicester e aproape de egalare! Maddison bate excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul lui United scoate din vinclu. Gazdele sunt tot mai insistente în atac.

Min. 46: Începe repriza a doua! 

Min. 45+2: Final de primă parte. 

Min. 38: Leicester ajunge greu în atac, dar Barnes trage bine de la 18 metri. Şutul său, cu dreptul, se duce puţine pe lângă vinclul lui de Gea. Ritmul de joc nu e unul ridicat în aceste minute, oaspeţii preferă o aşezare bună în teren după ce deschide scorul şi nu riscă mai deloc. 

Min. 23: GOOOL Manchester United! Sancho punctează din careu, după ce driblează portarul, din pasa lui Rashford.

Min. 21: Hall trimite din lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri, dar de Gea reţine fără probleme.

Min. 10: Fără mari ocazii de gol la cele două porţi. Un plus pentru Manchester United la posesie până acum, 60% - 40%.

Min. 1: Începe partida! 


Leicester are un început foarte slab de campionat şi se află pe ultimul loc, cu doar un punct. ”Vulpile” au pierdut 2-1, etapa trecută cu Chelsea, deşi au avut un om în plus încă din prima repriză.

Cu siguranţă forma slabă pe care o arată echipa lui Rodgers e un mare avantaj pentru Manchester United, care se află într-o revenire de formă şi a reuşit două victorii consecutive, cu Liverpool 2-1 şi cu Southampton 1-0. Jocul propus de Erik ten Hag începe să dea roade, iar venirile lui Casemiro şi cea mai proaspătă, a lui Antony au întărit considerabil lotul. În momentul de faţă ”diavolii roşii” se află pe poziţia 11.

Ultimele 5 întâlniri directe dintre cele două s-au încheiat cu trei victorii pentru Leicester şi două egaluri, astfel că ten Hag nu va avea o misiune uşoară să obţină cele trei puncte pe ”King Power Stadium”.

Antony este noul star a lui Manchester United

La startul perioadei de mercato, mijlocaşul ofensiv brazilian a fost transformat de Erik ten Hag, fostul antrenor al lui Antony de la Ajax, în principala ţintă a lui Manchester United. După negocieri care s-au întins pe durata a mai multe săptămâni, Ajax a acceptat, în cele din urmă, 81 de milioane de lire sterline, sumă la care se mai adaugă alte 4.5 milioane sub formă de bonusuri, în funcţie de performanţele sud-americanului în Premier League. Un total de 100 de milioane de euro!

La nivel personal, Antony a semnat un contract până în 2027, cu posibilitatea de a-l prelungi până în 2028 şi a devenit cel mai scump transfer efectuat în perioada de mercato din această vară. Până acum, recordul era deţinut de Darwin Nunez, luat de Liverpool de la Benfica pentru 75 de milioane de euro.

Transferat de Ajax de la Sao Paulo, în 2020, pentru 15.8 milioane de euro, Antony s-a impus rapid în Eredivisie, a marcat 25 de goluri şi a oferit 22 de pase decisive în 82 de meciuri pentru Ajax, iar performanţele l-au dus şi în naţionala Braziliei.

Cotat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro, Antony devine cel mai scump jucător vândut vreodată de o echipă din campionatul Olandei, dar şi al doilea fotbalist al lui Ajax cumpărat de Ten Hag în această vară, după Lisandro Martinez.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele