Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat

VIDEO | Leo Grozavu, discurs optimist după eşecul cu Mioveni. ”Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există"

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20335043/1/rps3047.jpg

Surpriză în primul meci al zilei din Casa Liga 1! CS Mioveni a reuşit prima victorie de la promovare. Formaţia lui Alexandru Pelici s-a impus pe terenul lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 2-1. Covăsnenii au arătat cu o echipă timorată, eliminarea din Conference League s-a simţit puternic în joc.

Leo Grozavu a declarat că rezultatul nu este îngrijorător, în contextul în care s-au disputat doar trei etape de campionat. Tehnicianul celor de la Sepsi a dat vina şi pe căldură pentru eşec.

"Când pierzi, eşti dezamăgit, normal. Am început rău jocul, apoi a fost acea gafă care ne-a turnat un pic de plumb în picioare, am luat şi un gol foarte rapid în repriza a doua. După aceea, jocul Mioveniului s-a limitat la a se închide. Îi felicităm, au venit cu lecţia învăţată. S-au adaptat rapid la lipsa noastră de reacţie şi asta s-a întâmplat.

Cu toţii trebuie să avem pretenţii, şi eu, personal, am pretenţii. Nu se poate spune după trei etape dacă o echipă are forţă sau nu. A fost un program dificil, cu căldură sufocantă, dar asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică. Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există", a declarat Grozavu, imediat după meci.

Rezumatul meciului Sepsi - Mioveni 1-2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele