Ultima oră
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa înscrie în startul partidei VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa înscrie în startul partidei
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul

VIDEO | Lider dezlănţuit. Bayern – Frankfurt 5-2. Marţi este marele derby al Germaniei

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19370296/1/bay.jpg

Bayern Munchen continuă cursa spre un nou titlu în Bundesliga. Ultima victimă a fost Eintracht Frankfurt, de care a trecut cu scorul de 5-2.

Goretzka a deschis scorul după o pasă din partea laterală venită de la Muller. La pauză a fost 2-0, după ce Thomas Muller a punctat dintr-o preluare impecabilă, profitând şi o desincronizare a defensivei adverse.

Imediat după pauză s-a făcut 3-0, prin golul marcat de Lewandowski, care a marcat cu capul din câţiva metri, după o centrare a lui Coman. Oaspeţii nu au cedat şi au marcat de două ori, prin Hinteregger, care a adus scorul la 3-2 în doar două minute, din două cornere, în care apărarea bavareză a fost depăşită.

Liniştea a fost readusă de Davies, care a înscris pentru 4-2 după o bâlbă a fundaşilor centrali, care s-au încurcat la o respingere, iar mingea a ajuns la canadian.

Cel mai bun om de la Frankfurt, Hinteregger şi-a marcat un autogol bizar, dintr-o greşeală de respingere, iniţial golul a fost acordat lui Gnabry, dar la reluare s-a văzut că fundaşul austriac a fost ultimul care a atins mingea. Şi astfel a fost stabilit scorul final, un 5-2 care o menţine pe Bayern în fruntea clasamentului, cu 4 puncte avans în faţa lui Dortmund. Frankfurt în schimb nu poate fi liniştită, fiind la 5 puncte de locul de baraj ocupat de Dusseldorf şi la 7 de Werder Bremen, care ocupă primul loc retrogradabil.

Marţea viitoare, de la ora 19:30 va avea loc marele derby al Germaniei, dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Partida va fi în direct pe Look Plus HD.

Echipele de start

Bayern: Neuer – Davies, Alaba, Boateng (73 Hernandez), Pavard – Goretzka, Kimmich (85 Cuisance), Muller – Perisic (64 Gnabry), Lewandowski, Coman (85 Zirkzee).

Frankfurt: Trapp – Toure, Ilskaner, Hinteregger, N,Dicka (46 Chandler) – Fernandes, Rode (71 Kamada) – da Costa (76 Durm), Gacinovic (71 Sow), Kostic – Silva (76 Dost).

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele