Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Liga 2: Dinamo - Oţelul 1-3. Gălăţenii au făcut o a doua repriză perfectă!

Liga II Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20819903/3/gr2.png

Dinamo a suferit, marţi, prima înfrângere în noul sezon din Liga 2, 1-3 pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1.
 
Gorovei, cel mai periculos jucător al oaspeţilor, a ratat prima ocazie în minutul 5, iar în minutul 33 a deschis scorul din lovitură liberă. Elevii lui Burcă s-au repliat, cu un gol marcat de Buhăescu în prelungirile primei reprize. Dar rezerva Marin a readus-o pe Oţelul în avantaj în minutul 56, pentreu ca George Cârjan să stabilească scorul final în minutul 67: 3-1 pentru Oţelul, care ia startul perfect!
 
Datorită victoriei de azi, Oţelul ajunge la patru puncte din şase posibile, în timp ce Dinamo rămâne cu doar trei. Etapa viitoare se joacă Oţelul - Unirea Constanţa şi Viitorul Târgu Jiu - Dinamo.

Dinamo – Oţelul 1-3 (Buhăescu 45+2 / Gorovei 33, Maxim 56, Cârjan 67)

  • Dinamo: Oncescu – Moura, Ţone, Giafer, Buleică – Dudea (cpt.), N. Roşu – Borduşanu, Bani, Val. Lazăr – Buhăescu
    Rezerve: Fara – Iul. Roşu, Ţîră, Iglesias, G. Creţu, Cr. Ionescu, Bobea, Şerban, Andr. Florescu
     
  • Oţelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Mih. Adăscăliţei – Jardan, Gorovei – Mitoi, Cîrjan (cpt.), A. Nica
    Rezerve: R. Pop – Cireş, Markovic, Berisha, Farcaş, Laur. Maxim, Cisotti, Sîrghi, Dav. Ilie
     

Minutul 77: Penalty ratat Dinamo! Vali Lazăr scoate lovitura de la 11 metri, Neluş Roşu o transfornă, dar, la repetare, mijlocaşul dinamovist ratează.



Minutul 67: GOL OŢELUL! George Cârjan judecă bine faza, cu spatele la poartă, apoi marchează fără şanse pentru Oncescu.



Minutul 56 GOL OŢELUL!: Rezerva Maxim trage de la marginea careului de 16 metri şi punctează pentru 2-0!



Minutul 45+2: GOL DINAMO! Gabriel De Moura pasează perfect în faţa portii, după o centrare, iar Buhăescu marchează.



Minutul 39: Gorovei cadrează o altă lovitură liberă, dar Oncescu reţine.

Minutul 33: GOL OŢELUL! Gorovei bate inspirat o lovitură liberă de la mare distanţă şi înscrie!



Minutul 5: Prima şansă a meciului. Rus aruncă de la margine, mingea e deviată, iar Gorovei trimite peste poarta lui Oncescu.

18:00: Start joc!

Dinamo a început cu dreptul în liga secundă, cu o victorie în faţa celor de la Progresul Spartac, 1-0, în timp ce adversara lor, Oţelul Galaţi a debutat cu un egal, 0-0, în faţa lui Poli Iaşi. ”Câinii roşii” au o misiune extrem de grea în acest sezon, în care vor încerca să se întoarcă în primul eşalon al fotbalului românesc.

De cealaltă parte Oţelul Galaţi este proaspăt promovată în liga 2, dar fiind o echipă de tradiţie cu siguranţă îşi doreşte să se bată pentru un loc în play-off-ul de promovare. Ultimele cinci meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu victorii pentru Dinamo. 

Ovidiu Burcă are mare încredere în echipa sa

”Îi simt pe băieţi pregătiţi, motivaţi şi sper să ne ridicăm la cerinţele şi dorinţele pe care le au fanii, de implicare totală, de luptă pentru fiecare minge, pentru fiecare centimetru de teren”, a spus Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele