Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Lincar, moment tensionat în meciul cu FC Argeş. ”Nu am înţeles de ce îl certa pe un jucător al meu”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20795995/1/fc-arges-universitatea-cluj-superliga-29-07-2022.jpg

FC Argeş a câştigat, scor 3-1 (1-1), meciul susţinut vineri în compania formaţiei Universitatea Cluj, în etapa a treia a Superligii. Este prima înfrângere din campionat pentru ardeleni.

Erik Lincar s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a punctat faptul că este supărat pe Andrei Prepeliţă, pentru că l-ar fi certat pe un jucător al formaţiei clujene.

”Concluzii multe nu pot să fie. Râsul cu plânsul, plânsul cu râsul, să zicem aşa. După ocazii mari de a marca în prima repriză, intrăm în storie cu corner şi care luăm roşu. Pot să-i felicit pe jucătorii mei pentru prima repriză. Trebuia să ducem jocul să treacă timpul. Istoria meciului s-a terminat la scorul de 3-1.

(n.r. momentul cu Andrei Prepeliţă protagonist) La final înţeleg că eşti euforic, dar, hai, să ne vedem fiecare de echipa noastră. Au profitat de cartonaşul roşu, dar, hai, să fim mai modeşti.

Nu am înţeles de ce îl certa pe un jucător al meu. Hai, să ne vedem de treaba noastră. Mi-aş fi dorit să marcăm, dar dacă nu ştii să profiţi, fotbalul te pedepseşte.

Am făcut o primă repriză bună, trebuia sa fim mai atenţi la ocaziile pe care le-am avut. La fel cu FCSB şi Craiova am făcut la fel. Sper să ne trezim.

Au fost mai multe ocazii. Toţi suntem de vină pentru golurile luate. Se schimbă lucrurile dacă nu suntem eficienţi. La cum a arătat prima repriză, trebuia să câştigăm”
, a explicat Lincar, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele