Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

VIDEO | Lionel Messi s-a decis! Nu va evolua pentru Al Hilal

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

Lionel Messi nu va mai continua la PSG, iar meciul cu Clermont a fost ultimul în tricoul echipei pariziene.

Argentinianul nu şi-a decis viitoarea echipă până în acest moment, chiar dacă are pe masă o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Pe lângă Al Hilal, Barcelona visează la revenirea lui Messi, iar Jorge Messi, tatăl atacantului de 35 de ani, a avut o întâlnire cu preşedintele catalanilor, Joan Laporta.

Cei de la Goal scriu că starul argentinian a oprit orice negociere pentru un transfer în Arabia Saudită şi astfel se deschide un culoar mare către revenirea la Barca.

Sursa mai sus citată scrie că Messi a renunţat la oferta fabuloasă de 500 de milioane de euro a şeicilor, pentru a mai juca cel puţin un sezon pe ”Camp Nou”.

Barcelona visează la întoarcerea lui Messi pe Camp Nou, iar Xavi este încrezător că argentinianul se va întoarce la echipa unde a făcut istorie. Antrenorul catalanilor a dezvăluit că decizia îi aparţine lui Messi şi este aşteptat cu braţele deschise la Barcelona.

”Depinde de el, dacă vrea să revină la Barca, vom face totul ca el să vină. Cred că sunt foarte bune condiţiile. La nivel sportiv, cred că ne poate ajuta foarte mult, nu este niciun dubiu. Apoi mai sunt şi alte situaţii, personale şi economice.

Am o relaţie de prietenie cu Leo, ne felicităm unul pe altul când este cazul, urmăreşte întotdeauna meciurile Barcelonei, eu urmăresc meciurile Argentinei şi ale lui PSG. Vom fi recunoscători dacă va reveni şi ne va ajuta, decizia este la el.

Nici la nivelul clubului nu este niciun dubiu că ne va ajuta, inclusiv din punct de vedere financiar. Mulţi fani îl vor înapoi şi îi scandează numele. Acum, totul depinde de el într-un procent de 99 la sută”, a declarat Xavi, conform Mundo Deportivo.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri