Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

VIDEO | Lionel Messi şi-a cerut scuze după călătoria sa în Arabia Saudită

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21115969/1/profimedia-0773074910.jpg

Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Suspendat de gruparea pariziană, Lionel Messi a postat pe contul său de Instagram un mesaj video în care îşi cere scuze pentru vizita în Arabia Saudită:

”Credeam că avem o zi liberă după meciul cu Lorient. Am organizat această excursie şi nu am mai putut-o anula, pentru că mai făcusem acest lucru. Îmi cer scuze coechipierilor si aştept să văd ce va decide clubul pentru mine”, a spus Messi în declaraţia postată pe reţeaua de socializare.

Lionel Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism.

Ofertă incredibilă pentru Lionel Messi din Arabia Saudită

Arabia Saudită se pregăteşte să îi ofere campionului mondial argentinian, Lionel Messi, un contract anual de 400 de milioane de dolari pentru a juca în această vară în Saudi Pro League, informează Telegraph, citat de Bloomberg.

Acordul, care este negociat de tatăl lui Messi, ar depăşi cu mult contractul de peste 200 de milioane de dolari pe care Cristiano Ronaldo l-a semnat pentru a juca în Arabia Saudită, la Al Nassr, până în vara anului 2025.

Campionul mondial argentinian a fost suspendat marţi de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Messi acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul.

Posibilul transfer al lui Messi ar fi cea mai recentă mişcare a Arabiei Saudite de a bulversa lumea sportului profesionist, notează Bloomberg. Pe lângă recenta semnătură a lui Ronaldo, ţara a finanţat liga LIV Golf, iar fondul său suveran de investiţii (PIF) a cumpărat clubul Newcastle United din Premier League.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele