Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Liverpool – Chelsea 0-0. Derby echilibrat în Premier League, Mudryk a impresionat la primul său meci în tricoul londonezilor

Liverpool Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20990227/4/profimedia-0750875993.jpg

Liverpool a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chelsea Londra, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei.

În minutul 3, un gol al lui Havertz (Chelsea) a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Pentru tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a fost meciul cu numărul 1.000 ca antrenor (270 la Mainz, 319 la Borussia Dortmund, 411 la Liverpool).

Partidele Bournemouth – Nottingham Forest, Leicester – Brighton, Southampton – Aston Villa, West Ham – Everton şi Crystal Palace – Newcastle au loc tot sâmbătă.

Meciurile Leeds United – Brentford, Manchester City – Wolverhampton şi Arsenal – Manchester United se vor disputa duminică, iar confruntarea Fulham – Tottenham este programată luni.

 Liverpool – Chelsea 0-0

Echipele de start:

  • Liverpool (4-3-3): Alisson - Milner, Gomez, Konate, Robertson - Keita, Bajcetic, Thiago - Elliott, Salah, Gakpo
  • Chelsea (4-2-3-1): Kepa - Chalobah, Badiashile, Silva, Cucurella - Jorginho, Gallagher - Hall, Mount, Ziyech - Havertz

Min. 90+5: Final de partida!

Min. 64: Mudryk are prima ocazie de când a intrat în teren! Noul jucător a lui Chelsea face un slalom spectaculos în careul lui Liverpool şi finalizează cu un şut pe lângă poartă.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 32: Ocazie bună pentru londonezi! Badiashile este găsit perfect în careu, dar execuţia sa este respinsă excelent de Alisson.

Min. 3: Reuşita lui Havertz a fost anulată de Oliver, după ce arbitrii din camera VAR au semnalat o poziţie de offide la german.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

În acelaşi timp, golurile, ratările, momentele tensionate din confruntare, deciziile VAR, paradele spectaculoase sau alte faze importante din joc vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Cele două foste câştigătoare ale Ligii Campionilor stau foarte rău în clasament raportat la pretenţiile lor. Liverpool a câştigat 28 de puncte (golaveraj 34-25) în 18 meciuri şi se clasează pe locul 9. Aflată o poziţie mai jos, Chelsea are acelaşi punctaj ca al ”cormoranilor”, însă un meci mai mult disputat şi un golaveraj inferior (22-21).

În ultimele 10 confruntări directe din Premier League, Liverpool s-a impus de 4 ori, alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate, în timp ce londonezii au simţit gustul victoriei doar în două daţi.

Echipele probabile:

  • Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson - Elliott, Fabinho, Thiago -Salah, Nunez, Gakpo;
  • Chelsea (4-3-3): Kepa - Chalobah, Badiashile, Silva, Hall - Kovacic, Jorginho, Gallagher - Ziyech, Aubameyang, Mount.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele