Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Liverpool, cu un picior în Europa League după egalul de pe teren propriu cu Aston Villa. Firmino a fost salvatorul ”cormoranilor” în minutul 89

Premier League Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21129620/2/profimedia-0777707831.jpg

Liverpool a făcut un nou pas greşit în lupta pentru locul 4 din Premier League, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor, cu mare rivală, Manchester United.

În direct la Prima Sport 1, ”cormoranii” au obţinut doar un egal pe teren propriu în faţa grupării Aston Villa. Oaspeţii au condus din minutul 27, când Ramsey a deschis scorul. Cu 5 minute în urmă, Watkins ratase un penalty pentru Villa.

Trupa pregătită de Jurgen Klopp a obţinut târziu egalarea. Firmino a marcat în minutul 89 din pasa lui Salah şi a salvat un punct pentru Liverpool.

        

Cu 66 de puncte acumulate în urma acestui rezultat, Liverpool rămâne pe locul 5 în Premier League, însă Manchester United s-a desprins de formaţia de pe Anfield la 3 puncte avans şi are şi un meci mai puţin.

Aston Villa ajunge la 58 de puncte şi se situează pe locul 7 ce duce în preliminariile Conference League. Brighton are acelaşi punctaj, însă şi două jocuri mai puţine de disputat. 

Sursa foto: Profimedia

 

Informaţii înainte de meci: 

Partida  Liverpool - Aston Villa, din runda 37 de Premier League, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Mai mult decât atât, meciul din cel mai important campionat al lumii va putea fi urmărit şi în format video-text pe site-ul Primasport.ro

Liverpool încearcă să salveze un sezon sub aşteptări, după ce Champions League părea doar un vis frumos la un moment dat. ”Cormoranii” sunt într-o formă fabuloasă în Premier League, unde au ajuns la 7 victorii consecutive şi se află la un punct de locul patru, ocupat de Manchester United, care are cu un meci mai puţin disputat.

De cealaltă parte, Aston Villa este o echipă complet diferită de când a fost preluată de Unai Emery. Villa vine după succesul în faţa lui Tottenham cu 2-1 şi ţinteşte un loc de cupă europeană. ”Leii” se află în acest moment pe locul opt, la egalitate de puncte cu Spurs, ocupanta locului 7.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui Liverpool cu 3-1.  

Echipele probabile:

  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Jones; Salah, Gakpo, Diaz
  • Aston Villa: Martinez; Young, Konsa, Mings, Moreno; Ramsey, Kamara, Luiz, McGinn; Buendia, Watkins
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele