Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Liverpool - Everton 2-0. ”Cormoranii” câştigă în Merseyside Derby şi încheie seria de meciuri fără victorie în Premier League

Premier League Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21012772/4/fo39w-jwibempty.jpg

Liverpool a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Everton, în etapa a XXIII-a a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Salah (36) şi Gakpo (49).

În clasament, Liverpool este pe locul 9, cu 32 de puncte, iar Everton este pe 18, cu 18 puncte.

Lider este Arsenal, cu 51 de puncte.

Liverpool - Everton 2-0 (Salah M. 36', Gakpo C. 49')

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson – Henderson, Fabinho, Bajcetic – Salah, Nunez, Gakpo
  • Rezerve: Kelleher, Diogo Jota, Elliott, Firmino, Keita, Milner, Phillips, Tsimikas, van Dijk
  •  
  • Everton: Pickford – Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko – Doucoure, Gueye, Onana – McNeil, Iwobi – Simms
  • Rezerve: Begovic, Davies, Godfrey, Gray, Holgate, Keane, Maupay, Mina, Vinagre

Min. 90+4: Final de partida!

Min. 49: GOL marcat de Liverpool! Robertson reuşeşte o cursă impresionantă, îl găseşte pe Arnold în partea dreaptă, iar englezul ofere assist-ul pentru primul gol a lui Gakpo pentru ”cormorani”.

Min. 36: GOL marcat de Liverpool! Mohamed Salah deschide scorul, în urma unui contraatac fulgerător iniţiat de Nunez, care l-a servit perfect pe egiptean.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liverpool e în căutarea formei din sezoanele trecute, când era una dintre formaţiile care se băteau constat la titlu. ”Cormoranii” se află pe locul 10 şi vin după o înfrângere usturătoare, scor 3-0 în faţa lui Wolves, echipă din subsolul clasamentului. Jurgen Klopp nu a simţit gustul victoriei în Premier League, în 2023 şi speră ca formaţia sa să schimbe acestă bornă negativă chiar în Merseyside derby.

De cealaltă parte, Everton vine după victoria uluitoare în faţa liderului Arsenal, succes venit chiar în primul meci a lui Sean Dyche pe banca ”caramelelor. Înainte de acestă victorie Everton suferise patru eşecuri la rând şi nu mai câştigase în Premier League din octombrie. Formaţia din Liverpool se află în acest moment pe primul loc retrogradabil, dar e la doar un punct de poziţia 17.

”Îmi pare rău”. Klopp nu îşi explică eşecul la scor cu Wolverhampton

Jurgen Klopp a avut un discurs resemnat la finalul partidei şi a ţinut să îşi exprime regretele către fani, pentru jocul prestat de elevii săi.

”Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicaţie, nu există scuze.

Eram conduşi 0-2, dar am reuşit să revenim în joc. Aproximativ 45 de minute am jucat bine, dar nu am marcat. Asta spune totul.

Trebuia să fim mai concentraţi în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicaţie, dar acele 15 minute nu au voie să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva şi o vom face de la următorul meci.

Pentru primele 15 minute nu am nicio explicaţie, îmi pare rău”, a spus Klopp, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele