Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Liverpool - Leicester 2-1. Desfăşurare ireală: Maes a marcat de două ori în proprie poartă

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20963674/1/profimedia-0746648399.jpg

Liverpool a câştigat pe teren propriu, cu 2-1, meciul cu Leicester, din etapa 18-a din Premier League. Dewsbury a deschis scorul, dar Faes a marcat de două ori în proprie poartă şi a adus ”cormoranilor” a patra victorie la rând.

  • Începând de pe 30 decembrie, meciurile din Premier League de pe canalele Prima Sport se văd şi în reţeaua Orange!

VIDEO | Liverpool - Leicester 2-1 (Faes 38-autogol, 45-autogol / Dewsbury-Hall 4) , în direct pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson-  Robertson, Van Dijk,  Matip, Alexander-Arnold- Thiago, Henderson, Elliott- Chamberlain, Nunez, Sala
  • Leicester: Ward- Thomas, Faes, Amartey, Castagne - Soumare, Barnes, Dewsbury, Ndidi, Perez- Daka

Minutul 90+4: Fluier final! Liverpool se impune cu 2-1.

Minutul 45: GOL Liverpool! Darwin îl lobează elegant pe portarul lui Leicester şi nimereşte bara, mingea se loveşte de Faes, care marchează pentru a doua oară în propria poartă!

Minutul 38: GOL Liverpool! Faes încearcă să respingă o centrare din flanc, dar trimite o scăriţă în proprie poartă dintr-un unghi aproape imposibil.

Minutul 4: GOL Leicester! Oaspeţii pleacă pe un contraatac rapid. Daka trimite o pasă excelentă la Dewsbury-hall care îl învinge pe Alisson.

Minutul 1: A început partida! S-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Pele şi a lui David Johnson.

----------------------------

Liverpool a trecut bine peste înfrângerea cu Manchester City din EFL Cup şi a câştigat de Boxing Day în faţa celor de la Aston Villa, 3-1, în urma unui meci cu multe ocazii de poartă. Trupa lui Jurgen Klopp a arătat un joc solid în ambele partide disputate după terminarea pauzei pentru Campionatul Mondial. Salah pare şi el într-o formă bun, egipteanul a marcat în victoria cu Aston Villa şi a creat mari probleme defensivei lui Unai Emery.

”Cormoranii” se află în momentul de faţă pe locul 6 în campionat, la 5 puncte de locul patru, ocupat de Tottenham, ce duce în grupele UEFA Champions League. Formaţia lui Jurgen Klopp nu îşi permite să piardă foarte multe puncte după startul slab de sezon.

De cealaltă parte, Leicester este departe de echipa care se bătea pentru un loc în top 4. ”Vulpile” au pierdut categoric, 3-0, în faţa revelaţiei din acest sezon, Newcastle, şi se află în acest moment pe locul 13 în Premier League. Înainte de pauza competiţională Brendan Rodgers reuşise să redreseze echipa, după startul groaznic de sezon. Rămâne de văzut de va reuşi să facă Leicester până la finalul sezonului.

La capitolul ultimelor cinci înfruntări directe lucrurile sunt destul de echilibrate, ambele au câte două victorii, iar o partidă a fost câştigată de ”cormorani” la penalty-uri, după ce se terminase 3-3 în timpul regulamentar.

Programul etapei 18 din Premier League

30 decembrie, vineri

  • 21:45 - West Ham - Brentford - Prima Sport 4
  • 22:00 - Liverpool - Leicester - Prima Sport 1

31 decembrie, sâmbătă

  • 14:30 - Wolves - Man Utd - Prima Sport 2
  • 17:00 Man City - Everton - Prima Sport 1
  • 17:00 - Newcastle - Leeds - Prima Sport 3
  • 17:00 - Fulham - Southamptom - Prima Sport 4
  • 17:00 - Bournemouth- Crystal Palace - Prima Sport PPV1 (PrimaPlay.ro şi reţeaua Vodafone)
  • 19:30 - Brighton - Arsenal - Prima Sport 1

1 ianuarie, duminică

  • 16:00 - Tottenham - Aston Villa - Prima Sport 1
  • 18:30 - Nott Forest - Chelsea - Prima Sport 1
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele