Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”

VIDEO | Liverpool - Manchester City 1-1! Rezultat perfect pentru Arsenal

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21518621/2/profimedia-0855568590.jpg

Liverpool şi Manchester City au remizat, scor 1-1, în Premier League. Stones a deschis scorul, în minutul 23, iar Mac Allister a egalat, în minutul 50, din penalti.

După golul egalizator, Liverpool a dominat restul meciului, dar elevii lui Klopp nu au reuşit să îl învingă pe Ortega, intrat în locul titularului Ederson, care s-a accidentat.

Rezultatul este ideal pentru Arsenal, care a învins-o pe Brentford, scor 2-1, sâmbătă. După 28 de etape, Arsenal şi Liverpool sunt pe primele două poziţii, cu 64 de puncte. iar Manchester City are 63.

Liverpool - Manchester City 1-1 (Mac Allister 50 / Stones 23)

Echipele de start

  • Liverpool: Kelleher - Bradley, Quansah, van Dijk, Gomez - Szoboszlai, Endo, Mac Allister - Elliott, Nunez, Diaz.

  • Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Ake - Rodri, Stones - Foden, Silva, De Bruyne, Alvarez - Haaland.

Minutul 89: Ocazie Manchester City! Doku putea da lovitura pe final, dar mingea trimisă de acesta nimereşte bara!

Minutul 84: Dublă ocazie Liverpool! Diaz este blocat de Walker, iar după Mac Allister nu nimereşte poarta dintr-o poziţie excelentă!

Minutul 71: Ocazie Liverpool! Nici Nunez nu îl poate învinge pe Ortega dintr-o poziţie foarte bună!

Minutul 64: Ocazie Liverpool! Din nou Diaz! Columbianul a fost oprit de Walker în ultimul moment.

Minutul 63: Ocazie Liverpool! Diaz nu reuşeşte să îl învingă pe Ortega dintr-o poziţie ideală!

Minutul 56: Guardiola este nevoit să îl schimbe pe Ederson cu Ortega! Portarul brazilian s-a accidentat atunci când l-a faultat pe Nunez în careu.

Minutul 50: GOL LIVERPOOL! Ederson îl faultează în careu pe Nunez, iar Mac Allister îl învinge cu emoţii pe portarul brazilian

Minutul 31: Ocazie Liverpool! Elliott îl găseşte pe Szoboszlai liber în careu, dar maghiarul nu reuşeşte să trimită pe poartă.

Minutul 23: GOL MANCHESTER CITY! Ake îl blochează pe Mac Allister, iar Stones reia singur de lângă bară, după un corner!

Minutul 19: Gol anulat Liverpool! Nunez deschide scorul, dar reuşita este anulată pentru un ofsaid. Liverpool domină partida.

Minutul 13: Ocazie Liverpool! Bradley trimite puţin pe lângă poartă! La aceeaşi fază, Nunez s-a lovit de bară.

Minutul 1: A început meciul! Atmosferă senzaţională pe Anfield!


Lupta la titlu în Anglia este una electrizantă. După 27 de etape, Liverpool se afla pe primul loc, cu 63 de puncte, urmată de Manchester City (62 de puncte) şi de Arsenal (61 de puncte).

O victorie a cormoranilor în meciul de astăzi le-ar reduce semnificativ şansele la titlu cetăţenilor, în vreme ce un egal ar fi rezultatul preferat de Arsenal. Dacă City se va impune, va deveni formaţia cu prima şansă la titlu.

Îb tur, City şi Liverpool au remizat, scor 1-1, graţie reuşitelor lui Haaland (minutul 27) şi Alexander-Arnold (minutul 80).

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele