Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

VIDEO | Liverpool revine între primele 4 echipe din Premier League, după victoria cu Burnley

Liverpool Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20212099/1/liverpool.jpg

Liverpool a câştigat meciul din deplasare cu Burnley, scor 3-0, în etapa cu numărul 37 din Premier League. ‘Cormoranii’ au revenit între primele patru echipe, fiind la egalitate de puncte cu Leicester. Ultima rundă va decide ultimele două echipe calificate în grupele Ligii Campionilor.

La Burnley, în faţa a peste 3.000 de spectatori, Liverpool a înscris prin Roberto Firmino (43’), Nat Phillips (52’) şi Alex Oxlade-Chamberlain (88’).

Liverpool are patru victorii consecutive şi este neînvinsă în Premier League din 7 martie (0-1 cu Fulham).

Liverpool urcă în Top 4 pentru prima dată din luna februarie. În schimb, Leicester iese din Premier League Top 4 pentru prima dată în acest sezon.

Trei echipe luptă pentru ultimele două poziţii de Champions League: Chelsea (67 de puncte), Liverpool (66) şi Leicester (66).

În ultima rundă, pe 23 mai, sunt programate meciurile Aston Villa – Chelsea, Liverpool – Crystal Palace şi Leicester – Tottenham.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20212099/2/clasament-anglia.jpg

Sursa foto: Twitter Liverpool FC

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele