Ultima oră
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”

VIDEO | Liviu Ciobotariu dezamăgit de acuzele de după meciul cu FCSB. ”Într-o ţară civilizată este de apreciat să îţi aperi corect şansele”

FC Voluntari Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20712246/1/ciob.jpg

Sepsi a câştigat finala Cupei României în faţa lui FC Voluntari cu scorul de 2-1. Pentru echipa din Sf. Gheorghe a marcat de două ori Ştefănescu, iar ilfovenii au punctat în urma autogolului lui Dumitrescu.

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus şi crede că diferenţa s-a făcut în prima repriză.

”O seară tristă este clar, jocul l-am pierdut în prima repriză unde am jucat foarte prost, am şi încasat 2 goluri. În a doua repriză am încercat să punem presiune pe adversar, ne-am creat şi câteva situaţii bune de a marca. Însă golul a venit prea târziu şi cred că la mijlocul terenului nu am stat bine deloc.

Vreau să îl felicit pe Ştefănescu pentru execuţia lui şi nu doar pe el, chiar vreau să îi felicit pe cei de la Sepsi că au câştigat un trofeu.În momentul în care joci o finală laşi şi ultima picătură de energie pe teren, atât am putut astăzi. Este clar că e frustrare, dar asta este.

Sezonul ăsta a fost un sezon încărcat şi emoţional şi fizic. Cred că am folosit aceeaşi echipă pe tot parcursul sezonului. A fost o finală pe care am jucat-o până la capăt, poate că ne-a lipsit şi şansa”.

Tot acesta a răspuns şi vocilor care i-ar fi acuzat pe cei de la FC Voluntari că au jucat cu prima echipă, special pentru a-i încurca pe cei de la FCSB.

”Este interesant că cei ce la FCSB şi-au ascuns neputinţa şi au aruncat cu noroi în noi. Eu cred că în loc să îşi pregătească meciul cu Voluntari ei şi-au pregătit meciul cu CFR, acolo cred că au greşit. Atât timp cât îţi aperi corect şansele pentru ce să fii afectat. Lucrul ăsta este de apreciat, într-o ţară civilizată este de apreciat să îţi aperi corect şansele”.

În final a vorbit despre situaţia sa de la FC Voluntari ”O să am o discuţie cu conducătorii de la Voluntari, încă nu am semnat prelungirea.”, a declarat Liviu Ciobotariu, după finala pierdută.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele