Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Liviu Ciobotariu, neînvins de 8 meciuri. ”Trebuie să recunoaştem că am făcut şi greşeli!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21096141/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-12-02-2023.jpg

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, a fost mulţumit de ofensiva formaţiei sale în meciul terminat la egalitate vineri, la Craiova, cu FCU, dar s-a declarat nemulţumit de defensiva care a primit trei goluri.

„Am făcut lucruri foarte bune, dar trebuie sa recunoaştem că am făcut şi greşeli, în primul rând am primit trei goluri. Imi felicit însă jucătorii, pentru că au revenit pe final, de la 3-1, Am primit goluri pe care le puteam evita.

Sunt mulţumit de jocul ofensiv, de faptul că echipa a avut mentalitate. Un rezultat pozitiv şi un joc bun. Despre autogolul lui Armaş, ce să spun? Greşeala face parte din joc. El este căpitanul de echipă, liderul vestiarului. Se întâmplă”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia FC Voluntari, în primul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele