Ultima oră
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei

VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21575709/1/kyrie.png

Meciul sezonului în NBA! LA Clippers a învins-o pe Dallas Mavericks, scor 116-111, la capătul unui meci nebun.

Paul George şi James Harden au arătat ca versiunile lor din urmă cu mai mulţi ani. PG13 a fost efectiv inconştient de la distanţă, în prima repriză, reuşind aproape de unul singur să o ducă pe Clippers la un avans de 31 de puncte!

Dallas a revenit în meci graţie lui Kyrie Irving, dar James Harden a ieşit la rampă pe final şi a pus victoria la adăpost.

 

Comeback-ul reuşit de Dallas s-a concretizat după o aruncare imposibilă reuşită de Kyrie Irving, care a readus-o pe Mavs în avantaj, după ce a fost condusă cu 31 de puncte, dar până la urmă tot LA Clippers s-a impus.

 

 

Paul George şi James Harden au terminat amândoi meciul cu câte 33 de puncte. De partea cealaltă, Kyrie Irving a marcat 40 de puncte, iar Luka Doncic a reuşit un triple-double (29 puncte, 10 recuperări, 10 pase decisive).

Scorul este egal în serie, 2-2, iar următorul meci se va disputa în noapte de miercuri spre joi, de la 05;00 ora României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele