Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570175/1/munteanu.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

A fost din nou un meci de excepţie pentru Louis Munteanu, care a reuşit un gol şi o pasă decisivă. Acesta speră să ajungă în cele din urmă la echipa naţională şi să joace la EURO.

”Suntem fericiţi că dăm dovadă de caracter. Suntem fericiţi că jucăm aşa în play-off. Anul trecut to t10 goluri am daa, acum sper să le depăşesc.

Nu ştiu nici eu. Eu vreau să plec afară, dar să vedem ce oferte vor fi. Mai am patru meciuri aici, sunt bucuros, mă distrez pe teren.

(n.r. convocarea pentru EURO) Dacă o să joc tot aşa, cred că da. Sper să fiu şi eu acolo. Prefer să vorbesc mai mult pe teren. Nu cred că trebuie să-mi dea mie vreo explicaţie”
, a spus atacantul.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele