Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic

VIDEO ǀ Lovitura de cap a lui Militao din centrarea lui Modric salvează 3 puncte pentru Real Madrid cu Getafe înainte de ”El Clasico”

Real Madrid Publicat pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20881731/2/profimedia-0729171806.jpg

Real Madrid a trecut cu brio ultimul test din La Liga înainte de El Clasico, chiar într-unul dintre derby-urile capitalei Spaniei. ”Albii” au învins, în direct la Prima Sport 2, în deplasare la Getafe graţie golului marcat cu capul de Militao din centrarea lui Modric, în minutul 3 al duelului contând pentru etapa a 8-a a campionatului iberic.

În urma acestui rezultat, Real Madrid adună 22 de puncte. În funcţie de scorul înregistrat de Barcelona (19 puncte) cu Celta Vigo, duminică, ”galacticii” pot rămâne pe primul loc în La Liga înainte de El Clasico. Getafe păstrează doar 7 puncte şi ajunge pe locul 16 în clasament. 

Informaţii înainte de meci: 

Ultimul test înainte de ”El Clasico”! Getafe - Real Madrid este transmis de Prima Sport 2, sâmbătă, de la 22:00. Echipele probabile

Real Madrid mai are un singur meci de disputat în La Liga până la El Clasico. ”Galacticii” susţin ultimul examen important înainte de confruntarea cu marea rivală, Barcelona, de pe Santiago Bernabeu, tot într-un derby, doar că de această dată al fotbalului madrilen. Prima Sport 2 transmite de la ora 22:00, în direct, sâmbătă, Getafe - Real Madrid. Confruntarea orgoliilor poate fi urmărită online, de asemenea, prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Egalul cu Osasuna de pe teren propriu, 1-1 din etapa trecută, a stricat seria perfectă de victorii a Realului, care după 7 etape a rămas la 6 succese. ”Albii” au pierdut primul loc în clasament în favoarea Barcelonei, cu care se află la egalitate de puncte (19). Catalanii au, însă, un golaveraj superior: 19-1 faţă de 18-7.

Getafe, de cealaltă parte, ocupă locul 14 în clasament, cu 7 puncte câştigate şi un golaveraj de 8-15 rezultat din două victorii, un egal şi 4 înfrângeri. Cu un avans de doar 3 lungimi faţă de Almeria, ocupanta primului loc retrogradabil din campionatul Spaniei (18 din 20), adversara Realului pare, şi în acest sezon, angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.

În ultimele 10 confruntări dintre cele două formaţii madrilene din La Liga, Real s-a impus de 7 ori, Getafe o singură dată, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Echipele probabile:

  • Getafe (5-3-2): David Soria - Damian Suarez, Djene Dakonam, Domingos Duarte, Gaston Alvarez, Fabrizio Angileri - Luis Milla, Carles Alena, Angel Algobia - Enes Unal, Borja Mayoral.
  •  
  • Real Madrid (4-3-3): Andriy Lunin - Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy - Luka Modric, Aurelien Tchouameni, Toni Kroos - Rodrygo Goes, Karim Benzema, Vinicius Junior.

Programul transmisiunilor de weekend din etapa a 8-a, din La Liga:

Vineri, 7 octombrie

  • 22:00: Osasuna – Valencia, live la Prima Sport 4;

Sâmbătă, 8 octombrie

  • 15:00: Almeria - Rayo Vallecano, live la Prima Sport 1;
  • 17:15: Atletico Madrid – Girona, live la Prima Sport 5;
  • 19:30: Sevilla - Athletic Bilbao, live la Prima Sport 3;
  • 22:00: Getafe - Real Madrid, live la Prima Sport 2;

Duminică, 9 octombrie

  • 15:00: Valladolid – Betis, transmis de Prima Sport PPV 3 (în reţeaua Vodafone);
  • 17:15: Cadiz - Espanyol, transmis de Prima Sport PPV 3 (în reţeaua Vodafone);
  • 19:30: Real Sociedad - Villarreal, transmis de Prima Sport PPV 4 (în reţeaua Vodafone);
  • 22:00: Barcelona - Celta Vigo, live la Prima Sport 2;

Luni, 10 octombrie

  • 22:00: Elche – Mallorca, live la Prima Sport 4.
mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele