Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”

VIDEO | Lovitură de graţie în Dakar. Învingătorul de anul trecut al clasei moto, nevoit să abandoneze

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20548940/1/ben.jpg

Etapa cu numărul 10 din Dakar a fost ultima pentru învingătorul ediţiei de anul trecut al clasei moto, Kevin Benavides (33 de ani). Argentinianul a trecut de la Honda la KTM, dar mutarea nu i-a fost de bun augud.

Printre dunele din Arabia Saudită, pilotul a spart motorul iar avariile nu au mai putut fi remediate la faţa locului şi astfel a fost nevoit să abandoneze. Benavides a fost extrem de supărat de faptul că nu şi-a putut apăra titlul şi a avut lacrimi în ochi, atunci când a fost întrebat despre acest subiect.

Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 74 în etapa a zecea la Raliul Dakar, la clasa moto, disputată pe distanţa de 759 kilometri, între Wadi Ad Dawasir şi Bisha.

În clasamentul general, Gyenes este pe locul 40.

Emanuel Gyenes a notat pe Facebook că la kilometrul 162 a fost nevoit să se oprească din cauza unei probleme tehnice, motorul oprindu-i-se. După aproximativ 20 de minute, interval în care pe lângă el au trecut patru maşini, el şi-a reluat cursa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele