Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO ǀ "M-a sunat aseară impresarul”. Golul împotriva lui CFR Cluj i-a crescut cota lui Edjouma

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21007952/1/edj.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

Unicul gol a fost marcat de Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88, după o pasă excelentă de la Tavi Popescu.

GIgi Becali s-a declarat impresionat de prestaţia mijlocaşului francez şi a anunţat că i-a mărit preţul de transfer, la două milioane de euro.

"M-a sunat aseară impresarul lui Edjouma. Nu mai face 1,4 milioane de euro, acum face două milioane de euro, pentru că nu mai vreau să-l dau”, a explicat Becali.

Edjouma, dat ca plecat de la FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj!

Malcom Edjouma era anunţat ca şi transferat la Ferncvaros, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica a intervenit şi a declinat zvonurile.

"M-au înjurat suporterii că vindem un titular înainte de un meci important. Nu e normal! Nu e nicio discuţie cu Ferencvaros pentru Edjouma. Nu există nicio discuţie pentru niciun jucător de la noi, la momentul ăsta.

Am primit multe mesaje de la suporteri. Nu au fost discuţii în trecut. A fost la un meci impresarul, Florin Vulturar, şi nişte oficiali de la Ferencvaros. Dar nu am primit nicio ofertă oficială. Despre ce să discutăm?",
a explicat Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt.com la suma de 1.2 milioane de euro.
  • Edjouma a marcat 8 goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 44 de meciuri jucate pentru gruparea bucureşteană.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele