Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | ”M-am simţit ca la baschet”. Portarul lui Sepsi acuză arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21096856/2/nicz.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Sepsi a condus cu 1-0, prin golul marcat de Dumitrescu ’28.

Roland Niczuly a acuzat maniera de arbitraj la flash-interviuri. Portarul a explicat că cei de la Sepsi şi-ar fi dorit mult mai mult de la acest meci.

”E frustrant pentru că ne-am propus mai mult. Din păcate, am început meciul prost, contrar jocului am marcat, dar în a doua repriză am luat şi acel cartonaş roşu şi nu am mai reuşit să le punem probleme.

M-am simţit ca la baschet, când îi atingeam, cădeau imediat pe jos. În a doua repriză, cred că nu am jucat mai mult de 20 de minute efectiv. Scuffet stă două minute la o degajare, iar mie, după ce am dat gol, arbitrul mi-a zis în prima repriză că-mi dă galben dacă mai trag de timp, dacă mă mai duc după minge”
, a răbufnit Niczuly, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele