Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

VIDEO | Macedonia de Nord a lăsat-o pe Italia acasă, victorie fabuloasă în minutul 90+2! Portugalia s-a calificat în faţa Turciei, după o luptă grea. Suedia s-a impus după prelungiri cu Cehia

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Cîrceag pe 25 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20650113/2/profimedia-0672902050.jpg

Macedonia de Nord a produs un mare şoc şi a eliminat naţionala Italiei, campioană europeană, din semifinalele barajului pentru Cupa Mondială din 2022. Macedonenii au dat lovitură în minutul 90+2 şi au stabilit scorul final, 1-0.

Italia a ratat şi Campionatul Mondial din 2018. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi pe platforma online PrimaPlay.ro.

----

Portugalia a făcut spectacol cu Turcia şi a învins 3-1. Contrar scorului, turcii au avut o prestaţie solidă şi chiar le-au pus probleme portughezilor. În minutul 85, Yilmaz a ratat un penalty şi şansa de a face 2-2.

Nunes a marcat al treilea gol în minutul 90 şi securizat victoria. Meciul a fost în direct pe Look Sport+

----

Suedia a trecut de Cehia după prelungiri, scor 1-0, în direct pe Look Sport 3, şi mai are de făcut un pas pentru Cupa Mondială.

 

Quaison a fost cel care a dat lovitura, în minutul 110.

Iar Ţara Galilor s-a impus 2-1 în faţa Austriei.

Portugalia – Turcia 3-1

Final de meci.

Min. 90: GOOOL Portugalia! Nunes a ajuns singur cu portarul şi reuşit să înscrie pentru a securiza victoria portughezilor.

Min. 85: INCREDIBIL! Yilmaz a ratat penalty. Decizia centrarului de a acorda lovitură de pedeapsă a fost la limită.

Min. 75: Ocazie mare Portugalia! Otavio nu a reuşit să centreze pe poartă o lovitură de cap.

Min. 66: GOOOL Turcia! Yilmaz s-a demarcat foarte bine şi a reuşit să reducă din diferenţă. Finalul va fi foarte interesant.

Min. 48: Ocazie importantă Portugalia! Bruno Fernandes a expediat un şut foarte bun de la marginea careului.

Pauză.

Min. 42: GOOOL Portugalia! Otavio i-a întors serviciul lui Jota şi i-a trimis o centrare foarte bună. Jota s-a ridicat la înălţime şi a plasat fantastic mingea cu capul, direct în plasă.

Min. 38: Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment amuzat. Superstarul portughez a alunecat în momentul în care s-a demarcat în careul turcilor şi primise o pasă foarte bună.

Min. 22: Ocazie importantă Turcia! Kutlu prins o lovitură bună de cap, care a trecut puţin pe lângă bară. Kerem a fost autorul centrării.

Min. 16: GOOOL Portugalia! Jota a trimis un şut foarte puternic în bară. Otavio a fost atent şi a urmărit excelent fază, reuşind să înscrie cu poarta goală, dar dintr-o poziţie dificilă.

Min. 11: Ocazie uriaşă Portugalia! Jota a trimis peste poartă dintr-un metru la centrarea perfectă expediată de Bruno Fernandes.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Portugalia: D. Costa – Dalot, Danilo, Fonte, Guererriro – B. Fernandes, J. Moutinho, B. Silva – C. Ronaldo, Jota, Otavio
  • Turcia: Ugurcan Cakir – Kabak, Demiral, Soyuncu, Kutlu – Celik, Kokcu, Calhanoglu, Akturkoglu – Burak Yilmaz (cpt), Under

De ştiut despre meci:

  • Ronaldo&Co. sunt nevoiţi să joace la baraj după ce au terminat sub Serbia în grupa A din preliminarii, în timp ce Turcia n-au putut să facă o surpriză şi să treacă peste Olanda, în Grupa G. 
  • Fernando Santos, selecţionerul Portugaliei, are ceva probleme de efectiv pentru acest duel. Ruben Dias este accidentat, Joao Cancelo suspendat, iar veteranul Pepe a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi va lipsi de asemenea. Toţi trei fac parte din compartimentul defensiv. La mijloc, Renato Sanches este suspendat.  
  • De partea cealaltă, Stefan Kuntz - selecţionerul Turciei - se poate baza pe toţi fotbaliştii. 

 

Italia - Macedonia de Nord 0-1

Final de meci. Italia ratează pentru a doua oară consecutiv Cupa Mondială.

Min. 90+2: GOOOOL MACEDONIA! Trajkovski a prins un şut senzaţional şi o răpune pe Italia pe finalul meciului.

Pauză.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Italia: Donnarumma – Florenzi, Mancini, Bastoni, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Berardi, Immobile, Insigne.
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski – S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Nikolov, Ademi, Bardhi, Churlinov – M. Ristovski, Trajkovski.

De ştiut despre meci:

  • Selecţionerul Roberto Mancini nu va putea conta pe doi jucători importanţi: Leonardo Bonucci şi Manuel Locatelli, ambii accidentaţi, dar chiar şi aşa italienii pleacă din postura de favoriţi, în faţa fostei adversare a României, care ne-a luat locul de baraj pe finalul preliminariilor. 
  • Cei din Macedonia nu vor putea conta pe legendarul Goran Pandev, retras, de asemenea Elif Elmas de la Napoli este suspendat. 

 

Suedia - Cehia 1-0

Final de meci.

Min. 110: GOOOL Suedia! Quaison a dat lovitura şi i-a pus pe suedezi în avantaj. Calificarea este aproape.

S-au scurs şi cele 90 de minute! Avem prelungiri.

Pauză.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Suedia: Olsen – Danielson, Nilsson, Lindelof (cpt), M. Olsson – Claesson, K. Olsson, Ekdal, Forsberg – Kulusevski, Isak.
  • Cehia: Vaclik – Zima, Brabec, Holes, Sadilek – Barak, Soucek (cpt) – Masopust, Hlozek, Jankto – Kuchta.

De ştiut despre meci:

  • Suedia şi Cehia luptă pentru un loc în finala calificărilor la Cupa Mondială, învingătoarea dintre ele urmând să evolueze în ultimul act împotriva Poloniei. Aceasta din urmă a avut cale liberă în semifinale, după ce Rusia a fost exclusă din competiţie. 
  • La prima vedere, în jocul de pe Friends Arena (Solna), Suedia pare favorită mai ales pentru că cehii au şi foarte multe indisponibilităţi. Nu mai puţin de şapte jucători au sărit din schemă din cauza accidentărilor. 
  • De partea cealaltă, Suedia nu poate miza pe trei jucători printre care şi Ibrahimovic, care este suspendat din cauza cartonaşelor galbene. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri