Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Măcel în Manchester! City o distruge pe RB Leipzig şi merge în sferturile Ligii Campionilor. Inter trece la general de Porto

Champions League Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21055275/1/man-city.png

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa RB Leipzig, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Duelul a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro

Atacantul norvegian Erling Haaland a intrat în istoria Ligii Campionilor, devenind al treilea jucător care marchează de cinci ori în competiţie, într-un meci, după Lionel Messi şi Luiz Adriano.

Haaland a marcat în minutele 22 (penalti), 24, 45+2, 53 şi 58, celelalte goluri fiind înscrise de Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2). În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Astfel, Manchester City s-a calificat în sferturi pentru a şasea oară consecutiv.

Inter Milano s-a calificat în sferturi după remiza, scor 0-0, cu FC Poto, după ce în tur milanezii s-au impus, scor 1-0. Confruntarea s-a văzut pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Miercuri, de la ora 22.00, au loc meciurile:

  • Real Madrid - Liverpool, în tur 5-2, LIVE pe Prima Sport 1
  • Napoli - Eintracht Frankfurt, în tur 2-0, LIVE pe Prima Sport 2

Până acum, în sferturi s-au mai calificat AC Milan, Bayern Munchen, Benfica Lisabona şi Chelsea. Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală şi semifinale va avea loc la 17 martie.

Meciurile din sferturi se vor disputa la 11/12 şi 18/19 aprilie. Semifinalele vor avea loc la 9/10 şi 16/17 mai.


Video cu golurile

Man. City – Red Bull Leipzig 7-0 (1-1 în tur)

Echipele de start:

  • Man. City: Ederson – Stones, Akanji, Dias, Ake – Rodri – Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
  • RB Leipzig: Blaswich – Henrichs, Orban, Gvardiol, Raum – Laimer, Kampl, Haidara – Szoboszlai, Forsberg - Werner

Min. 90+2: GOOOL Man. City! De Bruyne marchează superb, şut cu dreptul din afara careului, direct în vinclu.

Min. 57: GOOOL Man. City! Haaland reuşeşte al cincilea gol din acest meci şi scorul devine 6-0.

Min. 54: GOOOL Man. City! Haaland punctează iar, în urma unui corner prelungit, cu un şut din câţiva metri.

Min. 49: GOOOL Man. City! Start în forţă pentru ”cetăţeni” şi în repriza a doua, Gundogan punctează cu un şut din careu, pe jos, cu stângul.

Min. 45+2: GOOOL Man. City! Acelaşi Haaland marchează, de data asta în urma unui corner, şi stabileşte scorul pauzei.

Min. 24: GOOOL Man. City! Haaland se dezlănţuie şi marchează imediat şi al doilea gol, 2-0.

Min. 22: GOOOL Man. City! Haaland deschide scorul de la 11 metri!


FC Porto – Inter 0-0 (0-1 în tur)

Echipele de start:

  • FC Porto: Costa – Pepe, Cardoso, Marcano, Zaidu – Eustaquio, Uribe, Grujic, Galeno – Evanilson, Taremi
  • Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko

Informaţii înainte de Man. City - Red Bull Leipzig 

În tur, în Germania, scorul a fost egal, 1-1. Au condus ”cetăţenii”, dar nemţii au revenit în partea a doua şi a fost remiză la final. În plus, înaintea confruntării de azi, ambele au câştigat duelurile din campionat.

Manchester City a trecut cu 1-0 de Crystal Palace, iar Red Bull Leipzig a trecut de Gladbach, scor 3-0.

PSG şi-a fixat prima ţintă: un star de la Manchester City

Eliminarea grupării PSG pentru al doilea sezon consecutiv din faza optimilor Champions League, după scorul general de 3-0 cu Bayern Munchen, a creat dezamăgire pentru conducerea parizienilor, care ia în calcul să facă un transfer impresionant în perioada de mercato din vară.

Jurnaliştii francezi de la L'Equipe notează că Bernardo Silva (28 de ani), unul dintre titularii lui Pep Guardiola la Manchester City, este dorit de directorul sportiv al ”roş-albaştrilor” Franţei, Luis Campos.

PSG va trebui să vină cu o ofertă consistentă pentru a realiza un astfel de transfer, în condiţiile în care Silva este piesă de bază în angrenajul lui Guardiola. Mijlocaşul ofensiv portughez este cotat de Transfermarkt la 80 de milioane de euro şi a fost adus în tabăra ”cetăţenilor” pentru 50 de milioane de euro de la AS Monaco în 2017.

De atunci, Bernardo Silva a jucat pentru Manchester City în 288 de meciuri oficiale, în care a marcat de 52 de ori şi a furnizat 56 de pase de gol. El a mai evoluat pentru Benfica, echipă unde şi-a făcut junioratul.

Informaţii înainte de FC Porto - Inter

În tur, la Milano, confruntarea s-a terminat cu victoria italienilor, scor 1-0, în urma golului marcat de Lukaku, pe final. Înaintea duelului din această seară, de la Prima Sport 2, portughezii au trecut de Estoril cu 3-2, iar Inter a cedat surprinzător cu Spezia, scor 1-2.

Hakan Calhanoglu le-a dedicat turcilor premiul de jucătorul meciului Inter – Porto

Internaţionalul turc al echipei Internazionale Milano, Hakan Calhanoglu, le-a dedicat premiul de jucătorul meciului dintre Inter şi FC Porto tuturor oamenilor din Turcia afectaţi de devastatoarele cutremure din 6 februarie.

“Dedic acest premiu tuturor conaţionalilor mei care au avut de suferit în ţara mea din cauza cutremurelor. Sunt cu mintea şi cu inima alături de voi”, a notat sportivul pe Instagram.

În Turcia au murit în urma cutremurelor din 6 februarie cu magnitudine 7.7 şi 7.6 peste 42.000 de oameni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri