Ultima oră
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

VIDEO | Man. United - Crystal Palace 2-1. Echipa lui Ten Hag, la opt puncte de lider!

Premier League Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21005991/1/3a.png


Seria excepţională a lui Manchester United în faţa propriilor fani a continuat, sâmbătă, în direct la Prima Sport 1. Echipa lui Erik ten Hag a învins Crystal Palace, scor 2-1, a ajuns la 13 succese consecutive pe Old Trafford în toate competiţiile şi s-a apropiat la opt puncte de Arsenal, liderul din Premier League.
 
Pasul greşit făcut de "tunari" pe terenul lui Everton, 0-1, transforma meciul Man. United - Crystal Palace într-o obligaţie morală pentru gazdele conduse de Ten Hag. Cu şansa de a pune presiune pe lider, United şi-a respectat blazonul încă din start, iar Marcus Rashford, omul sezonului pe Teatrul Viselor, a obţinut un penalty în minutul 7, când centrarea sa a lovit mâna lui Hughes. A transformat Bruno Fernandes pentru al cincilea gol al sezonului şi deschiderea scorului!
 

Casemiro, omul care a dat emoţii

 
Evident superioară din punct de vedere al forţei ofensive, United a creat o fază frumoasă în minutul 62, când mingea a circulat pe toată linia frontului advers, Garnacho a scos mingea la margine, iar Rashford a pus perfect piciorul la centrarea lui Shaw. Vârful englez continua sezonul foarte bun cu al zecelea gol în Premier League, United părea că stă liniştită!
 

Până în minutul 65, când Antony şi Schlupp au dat startul unui conflict violent la marginea terenului, iar brazilianul Casemiro a simţit nevoia de a interveni abrupt pentru a-şi apăra colegul din naţională. L-a strâns de gât pe Hughes, VAR-ul a observat infracţiunea, iar arbitrul Andre Marinner l-a trimis direct la cabine.
 

În minutul 76, Schlupp, după o reluare a lui Doucoure, a "dinamitat" finalul de jocului, înscriind din apropiere. Cu un om în minus şi şapte minute de prelungre arătate de la margine, defensiva lui Ten Hag a fost nevoită să reziste pe final, ajutată şi de rezerva Maguire, dar s-a achitat de sarcini.
 

United a ajuns la a 13-a victorie consecutivă şi la al 15-lea meci la rând fără înfrângere pe Old Trafford, iar rezultatul o duce la 42 de puncte, opt sub liderul Arsenal şi trei sub rivala City, ocupanta locului secund. United, care are un meci în plus faţă de echipele de pe primele poziţii, va înfrunta Leeds, tot pe teren propriu, runda viitoare, în timp ce Crystal Palace (locul 12, cu 24 de puncte) se va duela cu Brighton.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele