Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Man. United, victorie spectaculoasă cu Leicester. Rashford, one-man show

Manchester United Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21023927/1/zduxytllnjlmndvmyzlkmdc1mty2y2m5yje-thumb.jpg

Manchester United – Leicester, meci contând pentru etapa a 24-a din Premier League, a fost transmis în direct de Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro, duminică, de la ora 16:00.

”Diavolii” s-au impus la scor, 3-0, dar după un început mai bun pentru Leicester, care a ratat câteva ocazii foarte mari, doar că de Gea a scos în situaţii grele. În cele din urmă, Rashford a deschis scorul în minutul 25, iar partida s-a dus într-o singură direcţie, Man. United fiind la control.

Tot Rashford a făcut 2-0 pentru gazde, cu reuşita din minutul 56, validată după analiza VAR. Scorul final a fost stabilit de Sancho, care a marcat în minutul 63.


Man. United - Leicester 3-0 (Rashford 25, 56; Sancho 63)

Echipele de start:

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Dalot, Lindelof, Martinez, Shaw – Fred, Sabitzer – Rashford, Fernandes, Garnacho - Weghorst
  • Leicester (4-2-3-1): Ward – Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen – Mendy, Dewsbury-Hall – Tete, Maddison, Barnes – Iheanacho

Min. 63: GOOOL Man. United! Sancho punctează şi el, după o combinaţie frumoasă cu Bruno Fernandez.

Min. 56: GOOOL Man. United! Rashford face dubla. Se semnalizează offside în primă fază, dar VAR-ul intervine şi acordă golul gazdelor.

Min. 25: GOOOL Man. United! Leicester ratează câteva şanse bune, de Gea scoate incredibil câteva şuturi, dar Rashford marchează la cea mai periculoasă ocazie pentru gazde şi deschide scorul.


Manchester United ocupă locul 3 în clasament cu 46 de puncte, la 8 ”lungimi” distanţă de lidera Arsenal şi la 6 de ocupanta locului secund, Manchester City.

Leicester se poziţionează pe locul 14, cu 24 de puncte, cu un avans de doar 4 puncte faţă de West Ham, grupare aflată pe locul 18 retrogradabil.

Meciul tur, Leicester - Manchester United s-a terminat cu victoria ”diavolilor roşii”, scor 0-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri