Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

VIDEO | Manchester City – Brentford 1-2. ”Cetăţenii” pierd surpinzător acasă şi rămân pe locul 2 în Premier League

Premier League Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20915714/2/profimedia-0736991143.jpg

Manchester City – Brentford, confruntare din etapa a 16-a din Premier League, e în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, de la ora 14:30. ”Cetăţenii” au patru victorii la rând în toate competiţiile, în timp ce Brentford nu a mai câştigat de cinci partide.

Manchester City - Brentford, 1-2 (Foden P.  45+1' / Toney I. 16', 90+8')

Min. 90+8: GOL marcat de Brentford, INCREDIBIL Toney face ”dubla”.

Min. 45+1: GOL marcat de Manchester City, Foden egalează.

Min. 16: GOL marcat de Brentford, Toney deschide scorul.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Manchester City a avut miercuri meci în EFL Cup, cu Chelsea, de care a trecut cu 2-0. Înainte, în Premier League, formaţia lui Pep Guardiola a învins Fulham în campionat, scor 2-1.

Brentford a avut şi ea meci în EFL Cup, marţi, cu Gillingham FC, în faţa căreia a cedat la loviturile de pedeapsă. Înainate a făcut un egal în campionat, 2-2 cu Nottingham.

Manchester City vrea să-l transfere pe Bellingham

Manchester City a început discuţiile cu Jude Bellingham şi Borussia Dortmund! Mijlocaşul în vârstă de 19 ani este sub contract până în 2025 cu clubul german, dar ”cetăţenii” vor să îl transfere, conform Daily Mail.

Internaţionalul englez a fost deja lăudat de Pep Guardiola când cele două cluburi s-au confruntat în Liga Campionilor în acest sezon. ”Avea 17 ani când a sosit la Borussia. Jucătorul acesta avea ceva special în ceea ce priveşte mentalitatea. Acum are 19 ani şi este deja unul dintre căpitani. Calitatea lui, toată lumea o ştie. E bun la toate capitolele”.

Având în vedere începutul său de sezon (9 goluri în 20 de meciuri), alte echipe europene sunt interesate de el, cum ar fi Liverpool şi Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele