Ultima oră
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

VIDEO ǀ Manchester City – Liverpool 4-1. Elevii lui Guradiola s-au impus clar în faţa ”cormoranilor”

Manchester City Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21080022/3/profimedia-0766525937.jpg

Manchester City s-a impus clar în faţa lui Liverpool cu 4-1, într-un meci din runda 29 de Premier League. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online, prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

Meciul a început perfect pentru ”cormorani”, care au deschis scorul în minutul 17 prin Salah, dar s-au văzut egalaţi la doar 10 minute, Alvarez fiind cel care a marcat golul de 1-1.

Imediat după pauză elevii lui Guardiola au lovit de două ori, prima oară prin De Bruyne în minutul 46 şi în minutul 53, prin Gundogan. Grealish s-a trecut şi el pe tabelă, în urma unei combinaţii cu starul belgian al ”cetăţenilor”.

După acestă victorie, City se apropie la cinci puncte de liderul Arsenal, în timp ce Liverpool rămâne pe locul 6 pentru moment.

 

Manchester City – Liverpool 4-1 (Alvarez J. 27', De Bruyne K. 46', Gundogan I. 53', Grealish J.  / Salah M. 17')

Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson - Akanji, Stones, Dias, Ake - Rodri, Gundogan, De Bruyne - Mahrez, Grealish, Alvarez
  • Rezerve: Ortega - Laporte, Walker, Gomez, Lewis, Phillips, Perrone, Palmer, Bernardo
  •  
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Elliott - Salah, Jota, Gakpo
  • Rezerve: Kelleher - Matip, Gomez, Tsimikas, Milner, Oxlade-Chamberlain, Arthur, Firmino, Nunez

Min. 90+3: Final de paritdă!

Min. 82: Ocazie mare pentru trupa lui Guradiola! De Bruyne îl serveşte perfect pe Grealish, iar execuţia acestuia este blocată de Alisson.

Min. 74: GOOOL marcat de City! De Bruyne primeşte de la Grealish şi îi pasează înapoi pentru 4-0.

Min. 54: GOOOL marcat de ”cetăţeni”! Alvarez primeşte mingea şi pătrunde în careu, iar şutul lui este blocat de Arnold în primă instanţă, dar mingea sare la Gudogan care face 3-1.

Min. 46: GOOOL marcat de City! Alvarez deblochează defensiva lui Liverpool cu o pasă inteligentă, iar Mahrez îi trimite perfect lui De Bruyne şi ”cetăţeni” trec în avantaj.

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 27: GOOOL marcat de City! Fază speldidă de pase, în urma căreia mingea ajunge la Grealish, care îl serveşte perfect pe Alvarez.

Min. 17: GOOOL marcat de Liverpool! Jota primeşte în profunzime şi îl serveşte perfect pe Salah, care deschide scorul cu un şut în forţă.

Min. 15: Ocazie imensă pentru City! Mahrez a executat extrem de periculos o lovitură liberă din marginea careului, dar şutul său trece puţin pe lângă.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Niciuna dintre echipe nu îşi permite un alt rezultat în afară de victorie. Cu 61 de puncte câştigate în 27 de meciuri, Manchester City îşi continuă de pe locul 2 cursa de urmărire a liderei Arsenal (69 de puncte, 28 de meciuri) în încercarea de a-şi apăra titlul de campioană en-titre a Angliei.

Liverpool, de cealaltă parte, încă mai speră să îşi salveze parţial sezonul slab din Premier League. ”Cormoranii” se clasează pe locul 6, cu 42 de puncte obţinute în 26 de meciuri. Trupa lui Jurgen Klopp se află la egalitate de puncte cu Brighton (25 de jocuri) şi cu Brentford (27 de partide), dar are un golaveraj mai bun. Newcastle (locul 5, 47 de puncte, 26 de meciuri) şi Tottenham (locul 4, 49 de puncte, 28 de jocuri) sunt echipele care au la momentul de faţă un avantaj faţă de Liverpool în lupta pentru ultimul loc ce duce în grupele Champions League din Premier League.

În tur, Liverpool a învins Manchester City pe Anflied cu 1-0. ”Cetăţenii” au obţinut însă ultimul succes în faţa cormoranilor din actualul sezon, cu scorul de 3-2 în optimile Cupei Ligii Angliei. De altfel, palmaresul ultimelor 10 confruntări directe dintre cele două formaţii este unul echilibrat: 4 victorii pentru Liverpool, 3 pentru trupa lui Pep Guardiola şi alte 3 meciuri s-au terminat la egalitate în toate competiţiile interne ale Angliei.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele