Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

VIDEO | Manchester City - Tottenham 4-2! ”Cetăţenii” au întors scorul de la 0-2 şi continuă lupta la titlu cu lidera Arsenal

Premier League Publicat pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20984203/11/326413590-5740888779313061-5085753751538201459-n.jpg

Partida Manchester City – Tottenham, transmisă în direct de Prima Sport 1, s-a terminat cu victoria ”cetăţenilor”, scor 4-2, după ce elevii lui Pep Guardiola au fost conduşi cu 0-2.

Kulusevski (min. 44) şi Emerson (min. 45 + 2) i-au adus pe învinşi în avantaj la finalul primei reprize din restanţa contând pentru etapa a 7-a din Premier League.

Alvarez (min. 52), Haaland (min. 53) şi Mahrez (min. 63 şi 90) au reuşit prin golurile lor să o menţină pe City în lupta pentru titlu şi să îi îndepărteze pe londonezi de locurile de Champions League.

În urma acestui rezultat, Manchester City adună 42 de puncte şi se apropie de pe locul 2 la 5 ”lungimi” distanţă de lidera Arsenal, care are un meci mai puţin.

 

Tottenham rămâne cu 33 de puncte pe locul 5 de Europa League, la 5 puncte distanţă de Newcastle (locul 4 de UCL), care are şi o partidă în minus.

Manchester City - Tottenham 4-2 (Alvarez 52, Haaland 53, Mahrez 63, 90 / Kulusevski 44, Emerson 45 + 2)

Echipele de start:

  • Manchester City (4-3-3): Ederson - Lewis, Akanji, Stones, Ake - Gundogan, Rodri, Grealish - Mahrez, Haaland, Alvarez
  • Rezerve: Cancelo, De Bruyne, Dias, Foden, Laporte, Ortega, Phillips, Silva, Walker
  • Antrenor: Pep Guardiola
  •  
  • Tottenham (3-4-3): Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perisic - Kulusevski, Kane, Son
  • Rezerve: Bissouma, Doherty, Forster, Lenglet, Richarlison, Sanchez, Sarr, Sessegnon, Tanganga
  • Antrenor: Antonio Conte

Min. 90 + 4: Manchester City - Tottenham se termină 4-2!

Min. 90: Schimbare la City: iese Haaland, intră Dias. 

Min. 90: GOL Manchester City! Mahrez profită de o greşeală a lui Lenglet şi închide meciul. 

Min. 83: Schimbare la Manchester City: iese Lewis, intră Walker. 

Min. 80: Schimbare la Manchester City: intră B. Silva, iese Gundogan. 

Min. 78: Dublă schimbare la Spurs: ies Emerson şi Davies, intră Richarlison şi Lenglet.

Min. 75: Schimbare la Tottenham: Bissouma intră în locul lui Bentancur. 

Min. 69: Schimbare la Tottenham: Sessegnon îi ia locul lui Perisic. 

Min. 63: GOL Manchester City! Mahrez îl învinge pe Lloris cu un şut surprinzător. 

Min. 60: Bară pentru Spurs! Şutul lui Perisic este deviat în transversală de Lewis. 

Min. 56: Mahrez trimite un şut superb din afara careului puţin pe lângă poarta lui Lloris. 

Min. 53: GOL Manchester City! Haaland egalează cu o lovitură de cap pentru trupa pregătită de Pep Guardiola. 

Min. 52: GOL Manchester City! Alvarez îi readuce pe ”cetăţeni” în meci cu un şut din careu cu poarta goală. 

Min. 46: Start în a doua repriză fără schimbări la pauză!

Min. 45 + 3: Manchester City - Tottenham 0-2, la pauză!

Min. 45 + 2: GOL Tottenham! Kane insistă într-un duel cu Rodri şi ajunge să trimită un şut din careu respins de Ederson. Emerson este pe fază şi îndeplineşte o simplă formalitate. 

Min. 44: GOL Tottenham! Kulusevski profită de o ezitare în defensiva ”cetăţenilor” şi deschide scorul cu o execuţie imparabilă. 

Min. 43: Ocazie mare pentru Haaland din nou, care trimite cu capul peste poartă şi nu poate profita de ieşirea greşită din poartă a lui Lloris.

Min. 42: Ocazie mare pentru Haaland, care este blocat eroic de Lloris. 

Min. 39: Lloris are o intervenţie senzaţională la şutul din afara careului deviat expediat de Lewis. 

Min. 36: Prima minge pe spaţiul porţii din meci! Lovitura de cap expediată de Son este amortizată de Ake şi reţinută ulterior fără emoţii de Ederson.

Min. 31: Hojbjerg (Spurs) vede cartonaşul galben pentru un fault la Lewis (City). Jucătorul londonezilor putea primi şi cartonaşul roşu. 

Min. 23: Romero (Spurs) primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Akanji (City). 

Min. 21: Mahrez (Manchester City) primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Kulusevski (Spurs). 

Min. 1: A început meciul!


Partida Manchester City - Tottenham va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Manchester City vine după eşecul din derby-ul Manchester, unde ”diavolii roşii” s-au impus cu 2-1. ”Cetăţenii” au rămas pe poziţia a doua în Premier League, dar e clar că echipa antrenată de Pep Guardiola trece printr-o criză de formă, după ce a fost eliminată din Cupa Ligii şi a pierdut puncte importante în campionat.

De cealaltă parte, Tottenham nu este constantă în rezultate de când s-a reluat campionatul în Anglia, având două înfrângeri, un egal şi o singură victorie în Premier League. Formaţia condusă de Antonio Conte vine după o înfrângere 2-0 acasă, în faţa liderului Arsenal, dar speră să îşi recapete forma de dinaintea pauzei competiţionale.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două mari forţe din campionatul englez, Spurs are trei victorii, în timp ce City are două.

Echipele probabile:

  • Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Akanji, Laporte, Cancelo - Gundogan, Rodri, De Bruyne - Silva, Haaland, Grealish;
  • Tottenham Hotspur (3-4-3): Lloris - Romero, Dier, Davies - Doherty, Hojbjerg, Bentancur, Perisic - Kulusevski, Kane, Son.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele