Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO | Manchester City, victorie fără probleme cu Aston Villa! Se reaprinde lupta pentru titlu în Premier League

Premier League Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21015753/1/fmbjrbuxgai6dmb.jpg

Manchester City a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Aston Villa, scor 3-1, într-un meci din etapa a 23-a din Premier League. În aceeaşi etapă, Manchester United a învins în deplasare, scor 2-0, echipa Leeds United.

Manchester City a condus cu 3-0 la pauză, pe teren propriu, cu Aston Villa. Rodri a deschis scorul în minutul 4, iar Ilkay Gundogan a înscris în minutul 39, din pasa Erling Haaland. Mahrez a stabilit scorul pauzei, 3-0, din penalti, în minutul 45+1, iar în repriza secundă City a ridicat piciorul de pe acceleraţie.

Oaspeţii nu au reuşit însă decât un gol, prin Ollie Watkins, în minutul 61 şi Manchester City are 48 de puncte, fiind pe locul secund în clasament, la trei puncte de Arsenal.

Miercuri, pe Emirates, Arsenal se va înfrunta cu Manchester City, în derby-ul sezonului.

Manchester United a câştigat şi ea 

Manchester United s-a impus pe Elland Road cu 2-0 după un meci care s-a animat extrem de tare în ultimul său sfert de oră. Marcus Rashford a deschis scorul în minutul 80, cu o lovitură de cap, iar golul a fost acordat după consultarea VAR. Rashford a ajuns la 13 goluri marcate în Premier League.

Cinci minute mai târziu Alejandro Garnacho a fost servit în careu de Wout Weghorst şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Manchester United, care se află pe locul al treilea în Premier League, cu 46 de puncte.


Informaţii înaintea meciurilor

Partida Manchester City – Aston Villa, din runda 23 de Premier League, va avea loc duminică, de la ora 18:30 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

”Cetăţenii” vin după înfrângerea suferită în etapa trecută, scor 1-0, în faţa lui Tottenham şi se află la cinci puncte de primul loc, ocupat de Arsenal, londonezii având şi un meci mai puţin faţă de ei. Formaţia antrenată de Pep Guradiola are cel mai bun atac din Premier League, cu 53 de goluri înscrise, dintre care 25 sunt ale lui Erling Haaland, dar îi lipseşte constanţa prestaţiilor din sezoanele trecute.

Aston Villa este o echipă de mijlocul clasamentului în acest sezon, situându-se pe locul 11, şi vine după înfrângerea de acasă cu Leicester. Înfrângerea cu ”vulpile” a fost prima din 2023 în Premier League pentru trupa lui Unai Emery, care a reuşit să trei victorii şi un egal în campionat, în luna ianuarie.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu un surprinzător 1-1, ”cetăţenii” reuşind nouă victorii consecutive în meciurile cu Aston Villa, până la acea remiză. 

Echipele probabile:

  • Manchester City: Ederson; Lewis, Akanji, Laporte, Ake; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish
  • Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Moreno; Kamara, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Bailey
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele