Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Manchester City - West Ham 3-0! Gol istoric marcat de Haaland dintr-o scăriţă elegantă. ”Cetăţenii” o detronează pe Arsenal în fruntea Premier League

Premier League Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

Manchester City – West Ham United, meci restant contând pentru etapa a 28-a din Premier League, transmis în direct de către Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, s-a terminat cu victoria ”cetăţenilor”, scor 3-0.

Ake (50’), Haaland (70’) şi Foden (85’) au marcat golurile victoriei pentru elevii lui Pep Guardiola, care adună 79 de puncte şi devin lideri în Premier League. Arsenal, ocupanta locului doi, are un punct în minus şi un meci în plus faţă de City.

Pentru Erling Haaland a fost a 35-a reuşită stagională, devenind astfel fotbalistul care marchează cele mai multe goluri într-un sezon din Premier League. Andy Cole (1993-1994, pentru Newcastle) şi Alan Shearer (1994-1995, pentru Blackburn Rovers) deţineau precedentul record de 34 de goluri.  

West Ham rămâne cu 34 de puncte, pe locul 15 din clasament, şi ajunge la a 3-a înfrângere consecutivă din Premier League. 


Manchester City - West Ham 3-0 (Ake 50, Haaland 70, Foden 85)

Echipele de start:

  • Manchester City: Ortega – Walker, Dias, Ake – Stones, Rodri – Mahrez, Alvarez, Silva, Grealish – Haaland.
  • West Ham: Fabianski – Cresswell, Emerson, Ogbonna, Kehrer, Coufal – Fornals, Paqueta, Downes, Bowen – Antonio.

 

Min. 90 + 4: Fluier final! Manchester City învinge cu 3-0 West Ham United.

Min. 85: GOL Manchester City! Foden îşi trece numele pe lista marcatorilor dintr-un voleu din afara careului, deviat decisiv de Emerson încât Fabianski să nu poată interveni.

Min. 70: GOL Manchester City! Grealish îl lasă pe Haaland singur cu portarul advers, iar norvegianul înscrie cu o scăriţă golul cu numărul 35 din actualul sezon din Premier League. Atacantul ”cetăţenilor” devine cel mai bun marcator din campionatul Angliei într-un singur sezon. 

Min. 69: Fabianski reţine fără emoţii şutul de la distanţă expediat de către Alvarez.

Min. 54: Fază de joc periculoasă pentru City! Haaland scapă singur cu Fabianski, însă nu poate să tragă la poartă. Acţiunea se termină cu un şut din afara careului al lui Grealish, fără să creeze pericol. 

Min. 50: GOL Manchester City! Ake deschide scorul printr-o lovitură de cap din centrarea lui Mahrez.

Min. 49: Downes (West Ham United) primeşte primul cartonaş galben al meciului pentru un fault asupra lui Grealish.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 32: Ocazie pentru Manchester City! Rodri primeşte mingea de la Haaland, însă loveşte bara scăpat singur cu Fabianski.

Min. 29 - 30: Ocazii şi pentru West Ham, şi pentru Manchester City! Bowen încearcă să îl învingă pe Ortega, însă portarul lui City închide foarte bine colţul scurt. La faza următoarea, Grealish (City) loveşte bara exterioară la colţul scurt. 

Min. 24: Ocazie pentru Manchester City! Centrarea lui Grealish cu exteriorul ajunge la Haaland, însă lovitura de cap a starului norvegian este imprecisă, deoarece acesta nu a avut cea mai bună sincronizare.

Min. 9: Prima ocazie de gol pentru Manchester City! Fabianski respinge şutul expediat de către Mahrez.

Min. 2: Primul şut pe poartă expediat de City! Alvarez trage cu pământul din afara careului, însă Fabianski reţine fără emoţii. 

Min. 1: A început meciul!


Partida restantă Manchester City - West Ham, din runda 28 de Premier League, va avea loc miercuri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro

Manchester City îşi continuă drumul către al treilea titlu consecutiv în Premier League, după ce a reuşit să o învingă pe Arsenal de o manieră clară, scor 4-1. Formaţia antrenată de Pep Guardiola traversează o formă excelentă în Premier League, având 8 victorii consecutive, şi se află la doar două puncte distanţă de lidera Arsenal, cu două meciuri nedisputate faţă de ”tunari”.

De cealaltă parte, West Ham se situează în zona de jos a clasamentului, pe poziţia a 15-a şi vine după două înfrângeri în campionat, cu Liverpool şi Crystal Palace. Ultima întâlnire cu ”cetăţenii” a fost înfrângerea cu 2-0 din prima rundă de Premier League.

Echipele probabile: 

  • Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Dias, Akanji; Rodri, Gundogan; Foden, Alvarez, Grealish; Haaland
  • West Ham: Fabianski; Coufal, Kehrer, Aguerd, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice, Paqueta; Bowen, Antonio
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele