Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | Manchester United - Manchester City 2-1. ”Diavolii roşii” câştigă după ce au marcat două goluri în cinci minute şi urcă pe podium

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20980666/6/profimedia-0749651178.jpg

Manchester United s-a impus cu 2-1 în faţa lui Manchester City, într-o partidă din etapa a 20-a de Premier League, care a putut fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

”Diavolii roşii” au început excelent înfruntarea cu rivala locală şi a avut cele mai mari ocazii în prima repriză, două dintre ele semnate de Marcus Rashford. În a doua parte ”cetăţenii” au fost cu totul altă echipă şi au reuşit să deschidă scorul prin Grealish, după centrarea lui de Bruyne. 

Când jocul părea să se îndrepte spre o victorie la limită a trupei lui Guardiola, Manchester United a punctat prin Bruno Fernandes, la o fază la care Rashford se afla în offside, dar centralul a decis că englezul nu a influenţat faza şi a validat golul. La doar 5 minute de la egalare a venit şi golul victoriei, marcat de Rashford după o fază la care Garnacho s-a distrat cu Ake.

Echipa lui Erik ten Hag a urcat pe locul al treilea şi se află la doar un punct de Manchester City, în timp ce ”cetăţenii” rămâne pe doi, dar îi dau şansa lui Arsenal să se distanţeze în fruntea clasamentului.

Manchester United - Manchester City, 2-1 ( Fernandes B. 78', Rashford M. 83' / Grealish J. 60')

Echipele de start:

  • Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia - Casemiro, Fred - Bruno Fernandes, Eriksen, Rashford - Martial
  • Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Ake, Cancelo - Rodri, De Bruyne, Bernardo - Mahrez, Foden, Haaland

Min. 90+5: Fluier final al partidei!

Min. 83: GOL marcat de ”diavolii roşii”! Garnacho s-a distrat cu Ake şi îi trimite perfect lui Rashford, care înscrie printre picioarele lui Ederson şi face 2-1.

Min. 78: GOL marcat de Manchester United! Casemiro trimite o pasă în profunzime, dar Rashford care se afla în afara jocului şi lasă pentru Bruno Fernandes, iar portughezul egalează.

Min. 72: Schimbare la Manchester United, iese Eriksen şi intră Garnacho.

Min. 64: Cartonaş galben văzut de Eriksen.

Min. 60: GOL marcat de Manchester City! Kevin de Bruyne este găsit excelent de Mahrez şi îl serveşte ideal pe Grealish, care deschide scorul cu o lovitură de cap. 

Min. 57: Schimbare la ”cetăţeni”, iese Foden şi intră Grealish.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Schimbare la Manchester United, iese Martial şi intră Antony.

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45+1: City are ultima ocazie a primei părţi, prin şutul lui Walker, care trece puţin pe lângă poarta lui De Gea.

Min. 37: Ocazie mare pentru Manchester United, Rashford este lansat încă o dată, dar Ederson iese din poartă şi îl blochează pe atacant.

Min. 34: Ocazie imensă pentru ”diavolii roşii”, Bruno Fernandes trimite o pasă superbă pentru Rashford, dar şutul engelzului este scos în ultimul moment de Akanji.

Min. 11: United are prima ocazie a partidei, Bernardo Silva trimite o pasă greşită, iar balonul ajunge la Fernandes, dar şutul portughezului din unghi trece pe lângă poarta ”cetăţenilor”. 

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Manchester United trece printr-o perioadă senzaţională şi a reuşit să urce pe locul 4 în Premier League, aflându-se la o distanţă de 4 ”lungimi” de rivala City. Formaţia antrenată de Erik ten Hag are 8 victorii consecutive în toate competiţiile şi este o adversară de speriat pentru orice echipă în momentul acesta. ”Diavolii roşii” au şanse reale să le pună probleme ”cetăţenilor” în acest derby.

De cealaltă parte, Manchester City vine după o eliminare din Cupa Ligii, 2-0 în faţa lui Southampton şi se situează pe locul 2 în Premier League, la 5 puncte de liderul Arsenal. ”Cetăţenii” au cel mai bun atac din campionatul Angliei, cu 45 de goluri marcate, dintre care 21 înscrise de ”monstruosul golgheter”, Erling Haaland şi nu îşi permit să facă paşi greşiţi pentru a se menţine aproape de ”tunari”.

Ultimul duel dintre cele două, încheiat 6-3 în favoarea lui Manchester City, a fost definiţia spectacolului din Premier League, dar şi o demonstraţie de fotbal din partea echipei lui Pep Guardiola. ”Cetăţenii” conduc la capitolul ultimelor cinci întâlniri, având patru victorii şi o înfrângere în faţa ”diavolilor roşii”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele