Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

VIDEO ǀ Manchester United – Nottingham Forest 3-0! Rashford, Martial, Fred şi Casemiro le-au predat fotbal oaspeţilor

Manchester United Publicat pe 27 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20963115/14/twitter-manchester-united.jpg

Manchester United – Nottingham Forest 3-0, duel din etapa a 17-a din Premier League, a fost transmis în direct de către Prima Sport 1 marţi, în a treia zi de Crăciun, începând cu ora 22:00. Partida a putut fi urmărită online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Echipa engleză Manchester United a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Nottingham Forest, într-un meci al etapei a 17-a din Premier League.

Manchester United a înscris de două ori în numai trei minute din prima repriză. Rashford a deschis scorul în minutul 19, din assist-ul lui Eriksen, iar Martial a făcut 2-0 în minutul 22, din pasa lui Rashford. Nottingham Forest a avut un gol anulat de VAR pentru offside, în minutul 40, iar scorul final a fost stabilit în minutul 87, când Fred a concretizat excelenta pasă a lui Casemiro.

Cu această victorie, Manchester United este pe locul cinci în Premier league, cu 29 de puncte, la numai un punct de ocupanta locului 4, Tottenham, dar la 11 puncte distanţă de lider, Arsenal Londra. 


Manchester United – Nottingham Forest 3-0 (Rashford 19, Martial 22, Fred 87)

Echipele de start:

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan Bissaka, Varane, Shaw, Malacia – Casemiro, Eriksen – Antony, Fernandes, Martial – Rashford;
  • Nottingham (4-3-3): Hennessey – Aurier, Worrall, Boly, Lodi – Yates, Freuler, Mangala – Johnson, Awoniyi, Lingard.

Min. 90 + 5: Manchester United câştigă cu 3-0 în faţa lui Nottingham.

Min. 87: GOL Manchester United! Casemiro recuperează balonul şi îi pasează decisiv lui Fred, care înscrie şi îi scapă pe ”diavoli” de orice emoţie.

Min. 74: Eriksen (Manchester United) primeşte cartonaşul galben.

Min. 73: Fernandes încearcă un lob senzaţional, însă mingea se duce puţine peste poartă. 

Min. 72: Ocazie pentru Manchester United! Casemiro încearcă o scăriţă de efect din interiorul careului advers. Hennessey are răspuns. 

Min. 70: Ocazie pentru Nottingham! De Gea îi refuză un gol superb cu călcâiul lui Johnson. 

Min. 67: Ocazie pentru Manchester United! Hennessey are o nouă intervenţie foarte bună cu piciorul la voleul lui Rashford. 

Min. 60: Ocazie pentru Manchester United! Hennessey respinge în situaţie de 1 vs. 1 cu piciorul şutul lui Martial. 

Min. 56: Ocazie pentru Manchester United! Antony putea să închidă meciul, dar nu a putut să îl învingă pe Hennessey. Faza se termină cu un şut peste poartă al lui Eriksen. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză Manchester United - Nottingham este 2-0!

Min. 40 - 43: VAR anulează golul lui Awoniyi pentru Nottingham în urma unui offside milimetric. 

Min. 38: Antony încearcă un şut cu interiorul la colţul lung din marginea careului, însă trimite balonul destul de mult peste poartă. 

Min. 32: Ocazie pentru Nottingham! De Gea respinge inedit şutul de la distanţă expediat de Yates, cu pieptul în corner.

Min. 29: Mangala (Nottingham) încasează cartonaşul galben.

Min. 27: Malacia (Man. United) primeşte cartonaşul galben.

Min. 22: GOL Manchester United! Rashford îi pasează lui Martial. Aripa stânga şutează din prima, de la 15 metri, şi înscrie chiar dacă Hennessey a atins balonul. 

 

Min. 19: GOL Manchester United! Eriksen execută surprinzător un corner în forţă pe jos. Mingea ajunge la Rashford, care reia din prima şi îl învinge pe Hennessey. 

Min. 6: Ocazie pentru Manchester United! Voleul în forţă al lui Malacia nu trece printre picioarele lui Hennessey, care are şansă şi respinge norocos în bară. 

Min. 1: A început meciul!


Manchester United – Nottingham Forest, duel din etapa a 17-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1 marţi, în a treia zi de Crăciun, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

În acelaşi timp, cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

”Diavolii roşii” au parte până acum de un sezon oscilant în Premier League. United a câştigat 26 de puncte în 14 meciuri şi se clasează pe locul 5 de Europa League. Trupa lui Erik ten Hag are toate motivele să spere la o clasare în top 4 ce asigură prezenţa în grupele Champions League. Tottenham, aflată pe treapta următoare a ierarhiei din EPL, are 30 de puncte în 16 jocuri.

De cealaltă parte, Nottingham Forest este penultima clasată din Premier League, cu doar 13 puncte în 15 meciuri, situaţie perfect normală pentru o nou-promovată. Nottingham vine cu un moral bun pe Old Trafford, după ce în meciul anterior s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa grupării Crystal Palace.

Echipele probabile:

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Rashford - Martial;
  • Nottingham Forest (4-3-3): Hennessey - Williams, Worrall, Boly, Toffolo - Yates, Mangala, Colback - Johnson, Awoniyi, Lingard.
 
mail-share icon Email
viewscnt