Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

VIDEO | Manchster United - PSG 1-3. Trei echipei sunt la egalitate de puncte în grupa H, cu o singură etapă rămasă de disputat

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19637300/1/psg.jpg

PSG a câştigat pe terenul lui Manchster United, cu scorul de 3-1, în derby-ul zilei de Champions League, din cadrul etapei cu numărul V.

Neymar a deschis scorul rapid. Brazilianul a punctat cu un voleu în minutul 6, după ce a recepţionat un balon respins eronat.

Rashford a restabilit egalitatea, cu un şut din afara careului. Mingea l-a păcălit pe Navas, după ce a fost uşor deviată de un fundaş al celor de la PSG, iar portarul din Costa Rica nu a avut suficient timp să se replieze.

Marquinhos i-a readus pe parizieni în avatantaj, după o pasă excelentă a lui Diallo. Imediat după, cei de la United au rămas în 10 oameni, după ce Fred a văzut al doilea cartonaş galben.

Neymar a spulberat orice emoţie în prelungiri, când a punctat pentru 3-1.

Grupa G este cea mai echilibrată din actualul sezon al Champions League. Trei echipei sunt la egalitate de puncte şi vor lupta pentru cele două locuri care duc în ”optimi”. Favorită pare PSG, care are aparant un meci faci acasă cu codaşa Basaksehir, în timp ce RB Leipzig şi Manchster United vor disputa al doilea meci decisiv.

Clasamentul grupei G:

  • 1. Manchster United 9 puncte (13-7)
  • 2. PSG 9 puncte (8-5)
  • 3. RB Leipzig 9 puncte (8-10)
  • 4. Basaksehir 3 puncte (6-13)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri