adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

VIDEO | Manny Pacquiao, sub formă de hologramă la prezentarea meciului prin care revine în ring

Box Publicat de Daian Cutu pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20888374/1/pac.jpg

Filipinezul Manny Paquiao s-a prezentat sub formă de hologramă, joi, la conferinţa de presă de la Los Angeles de prezentare a meciului prin care revine în ring, relatează AFP.

Îmbrăcat cu un costum gri şi purtând cămaşă albă, Pacquio şi-a făcut apariţia prin hologramă de la Seul, printr-un duplex virtual realizat de Proto, o premieră pentru boxul mondial.

La 43 de ani, Pacquiao îl va înfrunta pe sud-coreeanul DK Yoo în data de 10 decembrie, într-un meci demonstrativ la Seul. Fondurile obţinute din organizarea evenimentului vor fi folosiţi pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost din Filipine şi familiilor ucrainene victime ale războiului.

“Voi încerca să demonstrez că Pacquiao este încă prezent în box. Este revenirea mea în ring, boxl este pasiunea mea şi va trebui să muncesc mult, chiar dacă este un meci demonstrativ”, a declarat filipinezul.

Adversarul lui Paquiao, DK Yoo, este un specialist în arte marţiale cu 655.000 de abonaţi pe YouTube.

“Este o onoare să îl înfrunt”, a afirmat DK Yoo, care se vede învingător: “Sunt mai înalt şi mai tânăr”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele