adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

VIDEO | Marian Drăgulescu profită din plin de retragere. A putut petrece în sfârşit sărbătorile alături de familie. ”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef”

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20531071/1/dra.png

Sportul românesc a suferit în 2021, datorită anunţului unor nume mari, ce au decis să se retragă. Unul dintre acestea este cel al lui Marian Drăgulescu, care după foarte mulţi ani a putut petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de familie.

”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef. În general mai gătesc aşa, dar niciodată sarmale. Am avut familia invitată la mine acasă, nu am mai fost în cantonamente şi m-am putut bucura de aceste sărbători”, a dezvăluit fostul gimnast.

Marian Drăgulescu va începe o nouă aventură peste câteva zile. De pe 3 ianuarie va începe munca de antrenor la Steaua.

El a fost omagiat la 17 decembrie, alături de scrimera Ana Maria Popescu, de CSA Steaua, după ce şi-au anunţat retragerea din activitatea sportivă. Cei doi au primit plachete aniversare şi emblema de onoare a Statului Major al Apărării. Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, a spus că va rămâne la CSA Steaua în calitate de antrenor. Drăgulescu a obţinut de-a lungul carierei 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene, dintre care 18 sunt de aur. 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele