Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO ǀ Marian Iancu nu exclude revenirea în fotbalul românesc: ”În viitor, s-ar putea întâmpla”

Superliga Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21000769/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu, fostul finanţator al echipei Poli Timişoara, a ieşit din închisoare în urmă cu câteva luni, dar în momentul de faţă nu ia în calcul să revină în fotbal, tocmai pentru că e dezamăgit de ce se întâmplă în România. Însă, omul de afaceri se gândeşte că ar putea să investească din nou la un club, dacă va fi tentat de o anumită echipă, de un anumit proiect, în curând, în viitor.

Momentan, Marian Iancu se mulţumeşte să vadă din exterior ce se întâmplă în SuperLigă şi a vorbit în linii mari şi despre oamenii cu care s-a ”războit” pe vremea în care era patron la Poli Timişoara, Gigi Becali şi Cristi Borcea.

Situaţia ultimilor ani este cea care mă îndepărtează acum de ideea de a investi, dar asta nu înseamnă că în viitor nu se va întâmpla asta.

Becali e în continuare motivat să continue în fotbal, trebuie lăsat în pace.

L-aş readuce pe Cristi Borcea în fotbal! Din ziua în care ar veni, ar vrea să câştige campionatul şi ar vrea să joace în cupele europene, asta ar fi dorinţa lui”, a spus Marian Iancu.

Marian Iancu, de părere că FCSB poate lua titlul doar cu Victor Piţurcă

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, i-a transmis finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, cine ar fi în opinia sa antrenorul cu care ”roş-albaştrii” să câştige campionatul şi să oprească implicit hegemonia fixată în ultimele 5 ediţii ale întrecerii interne de CFR Cluj.

În ciuda numeroaselor conflicte pe care le-a avut în trecut cu Victor Piţurcă, Iancu este de părere că fostul selecţioner este singurul antrenor capabil să o oprească pe CFR.

”Dacă aş fi, de exemplu, conducător la Steaua sau în locul domnului Gigi Becali, există un singur antrenor astăzi care să rupă hegemonia CFR-ului. Cred că sunteţi curioşi să aflaţi cine este.

Eu, dacă aş fi conducător astăzi şi mi-aş dori să câştig campionatul sau să distrug invincibilitatea CFR-ului, singurul antrenor este Piţurcă.

Asta înseamnă să fii lipsit de ipocrizie! Să te desparţi de opinia ta cândva formată pe anumite considerente şi să vii în ziua de azi, să te uiţi la Dan Petrescu şi să-i contrapui unul!

Cine ar fi? Cine poate să domine un asemenea antrenor? Doar Victor Piţurcă!, a declarat Marian Iancu, potrivit Sport.ro.

Victor Piţurcă a plecat cu scandal de la FCSB în 2010. Fostul selecţioner a lăsat să se înţeleagă, la acea vreme, că nu va mai colabora cu Gigi Becali. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele