adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

VIDEO ǀ Marian Iancu nu exclude revenirea în fotbalul românesc: ”În viitor, s-ar putea întâmpla”

Superliga Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21000769/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu, fostul finanţator al echipei Poli Timişoara, a ieşit din închisoare în urmă cu câteva luni, dar în momentul de faţă nu ia în calcul să revină în fotbal, tocmai pentru că e dezamăgit de ce se întâmplă în România. Însă, omul de afaceri se gândeşte că ar putea să investească din nou la un club, dacă va fi tentat de o anumită echipă, de un anumit proiect, în curând, în viitor.

Momentan, Marian Iancu se mulţumeşte să vadă din exterior ce se întâmplă în SuperLigă şi a vorbit în linii mari şi despre oamenii cu care s-a ”războit” pe vremea în care era patron la Poli Timişoara, Gigi Becali şi Cristi Borcea.

Situaţia ultimilor ani este cea care mă îndepărtează acum de ideea de a investi, dar asta nu înseamnă că în viitor nu se va întâmpla asta.

Becali e în continuare motivat să continue în fotbal, trebuie lăsat în pace.

L-aş readuce pe Cristi Borcea în fotbal! Din ziua în care ar veni, ar vrea să câştige campionatul şi ar vrea să joace în cupele europene, asta ar fi dorinţa lui”, a spus Marian Iancu.

Marian Iancu, de părere că FCSB poate lua titlul doar cu Victor Piţurcă

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, i-a transmis finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, cine ar fi în opinia sa antrenorul cu care ”roş-albaştrii” să câştige campionatul şi să oprească implicit hegemonia fixată în ultimele 5 ediţii ale întrecerii interne de CFR Cluj.

În ciuda numeroaselor conflicte pe care le-a avut în trecut cu Victor Piţurcă, Iancu este de părere că fostul selecţioner este singurul antrenor capabil să o oprească pe CFR.

”Dacă aş fi, de exemplu, conducător la Steaua sau în locul domnului Gigi Becali, există un singur antrenor astăzi care să rupă hegemonia CFR-ului. Cred că sunteţi curioşi să aflaţi cine este.

Eu, dacă aş fi conducător astăzi şi mi-aş dori să câştig campionatul sau să distrug invincibilitatea CFR-ului, singurul antrenor este Piţurcă.

Asta înseamnă să fii lipsit de ipocrizie! Să te desparţi de opinia ta cândva formată pe anumite considerente şi să vii în ziua de azi, să te uiţi la Dan Petrescu şi să-i contrapui unul!

Cine ar fi? Cine poate să domine un asemenea antrenor? Doar Victor Piţurcă!, a declarat Marian Iancu, potrivit Sport.ro.

Victor Piţurcă a plecat cu scandal de la FCSB în 2010. Fostul selecţioner a lăsat să se înţeleagă, la acea vreme, că nu va mai colabora cu Gigi Becali. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele