Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

VIDEO | Marius Constantin e realist. "Nu ne gândim la campionat. Trebuie să fim conştienţi că nu suntem în cea mai bună perioadă"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20173935/2/marius-constantin.jpg

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-3, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Oltenii au trei eşecuri consecutive şi au ieşit din lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. Marius Constantin a declarat că este necesară o reacţie din partea jucătorilor pentru a pune capăt seriei negative.

A fost un meci intens la Craiova, cu trei eliminări (Vătăjelu 45+1’, Bancu 83’ / Ţigănaşu 37’) şi 12 cartonaşe galbene în total.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 7-4 pentru Craiova, dar FC Botoşani a jucat mai bine pe contraatac şi a speculat fazele fixe.

Dan Nistor (25’ - penalty) şi Andrei Ivan (57’) au înscris pentru gazde, iar pentru oaspeţi au marcat Al Mawas (9’), Andrei Chindriş (45+3’) şi Enriko Papa (88’).

"Nu ne pică bine deloc şi nu este vorba numai despre acest eşec. E vorba despre evoluţiile din ultima perioadă, nu sunt dintre cele mai bune. Ştim că lumea este dezamăgită, dar nu avem altceva de făcut decât să continuăm să jucăm, să sperăm şi să scoatem maxim din fiecare meci, chiar dacă va fi greu.

Nu ne gândim acum la campionat, ne gândim cum să facem să ieşim din situaţia în care ne aflăm acum. Trebuie să jucăm, să ne consolidăm poziţia a treia şi să câştigăm Cupa României.

Nu ştiu, mi-e foarte greu să fac o analiză la ceea ce s-a întâmplat. Dacă am fi marcat la 2-2, am avut două ocazii foarte mari, cred că reuşeam să rezistăm până la sfârşit. Dar trebuie să luăm realitatea, să fim obiectivi, să fim conştienţi că nu suntem în cea mai bună perioadă. Mă aştept ca fiecare echipă să joace, e normal. Ce ar trebui să facă, să se dea la o parte? Joacă fiecare cum crede de cuviinţă", a spus Marius Constantin.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20173935/1/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri