Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

VIDEO: Marius Croitoru a spart un geam la partida cu Universitatea Craiova, după care a făcut haz de necaz

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19633193/1/cro.png

Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, a fost extrem de nervos în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Dat fiind faptul că nu a putut să stea pe bancă, tehnicianul a văzut confruntarea de la tribuna oficială, unde nu şi-a mai stăpânit nervii.

Supărat pe anumite faze de joc, Croitoru a spart un geam, iar acum a reacţionat şi patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta nu i-a reproşat nimic antrenorului, considerând că gestul a venit pe fondul tensiunii meciului şi că e normal.

Tehnicianul moldovenilor regretă evenimentul şi a comentat faza cu umor.

"Sunt de partea celor care m-au înţeles (n.r. - râde). Băteam în geam ca să-i fac semn lui Babunski, că n-a şutat la poartă, a încercat o pasă, a interceptat şi a ieşit o fază periculoasă. Da, bineînţeles (n.r. - că am plătit geamul). Greşeala în viaţă se plăteşte. Sunt gesturi reprobabile. Am copii mari, am familie, sunt trist acum pentru gestul acela. 

Soţia era supărată. Am copiii mari, au prieteni. E un gest pe care-l regret şi cu siguranţă nu va mai face parte dintre gesturile mele pe viior şi nu mă caracterizează astfel de gesturi", a declarat Marius Croitoru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele