Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Marius Croitoru anunţă aducerea unui înlocuitor pentru Compagno. ”Se lucrează la asta”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20846335/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022-2.jpg

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, vineri seară, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu, cu FCU Craiova 1948, din etapa a 9-a a Superligii.

Marius Croitoru a fost dezamăgit de felul în care a arătat echipa lui în prima repriză a partidei şi de ratarea mare din a doua parte, când oltenii puteau trece în avantaj. El a vorbit şi despre posibila venire a unui înlocuitor pentru Compagno. 

"Dacă luăm doar partea pozitivă, am câştigat un punct. O primă repriză foarte slabă, în care cei de la U Cluj puteau să aibă avans. Nu ştiu de ce se repetă acelaşi scenariu mereu, Probabil că e vorba de oboseală, că jucăm partide din trei în trei zile.

Orice gol este important, normal, că a venit înainte de pauză este cu atât mai bine. E clar că am făcut o primă parte slabă. Nu ştiu dacă era drept să câştigăm, chiar dacă am jucat în partea a doua mai bine.

Păcat că nu am putut să marcăm de la un metru şi am reuşit de la 30. Sperăm să scoatem cât putem de la aceste două partide înainte de pauza pentru echipa naţională. Nu ştiu exact unde o să jucăm cu Rapid, dar dacă nu se schimbă nimic în ceea ce priveşte gazonul de la Craiova, o să mergem la Târgu Jiu.

Normal că ne trebuie ca să ne regrupăm după plecarea lui Compagno. Se poate aduce un înlocuitor. Sunt semnale, cred că şi în momentul aceste se lucrează la aducerea unui nou jucător. Totuşi, durează până reuşim să-l integrăm", a spus Marius Croitoru la finalul partidei cu ”U” Cluj

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri