Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO ǀ Marius Croitoru, despre interesul celor de la FCSB pentru Compagno: ”A atras atenţia echipelor din Bucureşti!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

FC ”U” Craiova a reuşit o victorie la Piteşti, cu FC Argeş, vineri seară, scor 2-0, în primul meci al etapei a cincea din Superligă. Italianul Andrea Compagno a marcat o dublă.

Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, a confirmat că atacantul său este dorit de ”echipele din Bucureşti”, atunci când a fost întrebat de interesul celor de la FCSB pentru italian.

"Meci greu, exact cum anticipam. O echipă bună, care şi-a câştigat meciurile de acasă. Băieţii au dovedit că sunt buni, vrem să devenim o echipă şi mai bună. Trebuie să câştigăm şi pe terenul echipelor care anul trecut erau în play-off, ca să facem asta. Avem un lot din care toată lumea va fi primi şansă.

Este un atacant care deja a atras atenţia echipelor din Bucureşti. A reintrat pe parcurs, încă o dată dovedeşte că e bun. Este bun şi devodeşte meci de meci că e un jucător bun pentru campionatul din România. (n.r.- dacă îl lasă să plece la FCSB) Nu e treaba mea, e treaba patronului. Eu sunt antrenor şi doar atât.", a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului.

El este convins că fundaşul central Kyriakos Papadopoulos, fost stoper la Schalke şi Hamburg în Bundesliga, poate compensa lipsa de pregătire fizică prin poziţionare şi inteligenţă de joc.

"Fizic nu e la nivel. E un jucător care poate suplini lipsa de pregătire prin poziţionare, prin inteligenţă. E un jucător de certă mare valoare. A jucat la cele mai mari echipe din Germania, nu cred că e la îndemâna oricui. Îmi doresc să crească din punct de vedere fizic, va fi un mare câştig", a mai spus Croitoru.

În minutul 3 al meciului, Latovlevici a pasat neatent către portarul Greab, Compagno a interceptat şi a deschis scorul. În minutul 75, nou intratul Marquet a pasat în careu pentru Compagno şi acesta a înscris, reuşind dubla.

Este prima înfrângere pe teren propriu pentru FC Argeş, în acest sezon al Superligii.

FC Argeş: Greab - C. Tofan, Turda (M. Constantin 36’), Cestor (Vianna 54’), Latovlevici – Meza Colli (Celestine 74’), Njike - Işfan (R. Covaci 73’), Donisa (Calcan 46’), Bertrand – Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă

FCU Craiova: R. Popa - G. Enache, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim – Baeten (Sidibe 11’), G. Iancu (Marquet 67’), A. Chiţu (Papadopoulos 88’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Calcan 47’ / R. Grigore 16’, Sidibe 79’

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Sebastian Eugen Gheorghe – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR:  Ovidiu Haţegan - Ionel Valentin Dumitru 

Observator: Marian Salomir

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri