Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Marius Croitoru l-a desfiinţat pe arbitrul Horaţiu Feşnic: ”N-ai ce căuta la Liga 1! E prea mult!”

FC Botoșani Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

 

Marius Croitoru, tehnicianul de la FC Botoşani, a răbufnit la finalul partidei pierdute de echipa sa, scor 2-3, în faţa nou-promovatei UTA Arad. Croitoru l-a criticat în termeni duri pe centralul partidei Horaţiu Feşnic şi a solicitat implementarea sistemului VAR în Casa Liga 1. 

”N-ai ce căuta la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în ofsaid! E prea mult! Se joacă prea uşor! Noi plătim pentru greşelile lor, eu când greşesc, el nu plăteşte, plătesc doar eu. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu mine, el e pus să arbitreze.

Mi-e greu să cred că nu poate să vadă când sunt patru jucători în ofsaid, să-şi rupă ecusonul! Cât să mai suportăm şi noi? De ce să plătesc eu pentru greşeala altora? M-a eliminat pentru că am părăsit spaţiul tehnic.”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei, care a solicitat implementarea cât mai rapidă a VAR în Casa Liga 1: ”Var e pe teren, var stins, îl vedem doar la televizor. Suntem minţiţi în continuare şi suportăm greşelile altora. Să vină VAR-ul să repare, să repare calculatorul greşelile oamenilor!”.

Formaţia FC Botoşani a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Au marcat Keyta 27’ (penalti) şi Florescu 33’ (penalti) pentru gazde, respectiv Morar 4’, 72’ şi Erico 48’ pentru oaspeţi.

În minutul 48, după golul de 2-2, tehnicianul gazdelor, Marius Croitoru, a fost eliminat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele