Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

VIDEO ǀ Marius Croitoru neagă că va pleca la FC Botoşani. ”Nu se pune problema!”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20940109/2/cro.jpg

FC Argeş a încheiat la egalitate în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pănoiu a deschis scorul încă din minutul 2, pentru Rapid, fructificând o centrare a lui Kait şi ieşirea greşită a portarului Greab. Egalarea a venit în minutul 60, de la Ionuţ Şerban, care a şutat la colţul lung.

Marius Croitoru s-a declarat mulţumit de punctul obţinut. Tehnicianul a vorbit despre posibila preluare a celor de la FC Botoşani şi a negat categoric că va reveni la gruparea moldavă.

 ”Dacă e sa luăm prima repriză e un punct echitabil, a doua am pierdut două puncte. Până la urmă aia e, şi noi am câştigat nişte puncte nemeritate de când sunt aici, la U Cluj, la UTA. Într-un fel în fotbal aşa e. Mă bucur că uşor uşor ne apropiem cât mai multe de ce vreau eu. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Le-am spus că merită felicitaţi.

Trebuie să înţeleagă că suntem FC Argeş. Eu cred că mai rămâne un loc pentru play-off. Cele 9 meciuri rămase din iarnă nu o să fie uşoare. Play-out-ul o să fie atipic, greu.

(n.r. despre Greab) Nu are voie să facă greşeli aşa, are multe meciuri, experienţă. Dar pentru mine este un băiat cu experienţă şi mă bazez pe el.

(n.r. despre întoarcerea la Botoşani) Ţine latura noastră umană să ne aducem aminte de locurile unde ne-am simţit bine, acum am contract cu FC Argeş, nu se pune problema!”, a declarat Marius Croitoru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele