Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Marius Măldărăşanu, mulţumit de jocul echipei sale. ”Au dat totul, chiar şi jocul a fost destul de bun”

Hermannstadt Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

Rapid a învins vineri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Sibienii se află la a treia înfrângere consecutivă, în timp ce giuleştenii simt gustul victoriei după ce nu mai câştigaseră de trei etape.

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a ţinut să îşi felicite jucătorii, care au făcut o partidă bună în acestă seară. El a recunoscut că echipa trece printr-o perioadă grea, având în vedere cele trei înfrângeri consecutive.

”Au avut o primă repriză mai bună, au jucat foarte mult între linii, dar nu au fost ocazii. Nu prea am multe de spus despre repriza a doua. Am început foarte bine, am avut două ocazii, am controlat jocul jumătate de repriză a doua. Am avut un blocaj, am căzut mental, dar nu am ce să le reproşez. Au dat totul, chiar şi jocul a fost destul de bun. Am avut în faţă o echipă cu jucători de calitate. Poate meritam un punct.  Este a treia înfrângere consecutivă şi va fi din ce în ce mai greu.

A doua repriză chiar a fost bună. După primul gol am căzut mental. Am băgat al doilea atacant, nu a venit cu centrări.  Va trebui să ridicăm capul pentru că urmează un meci de cupă, vor exista schimbări. Urmează o perioadă foarte grea, orice meci este greu pentru noi”, a spus Marius Măldărăşanu la finalul meciului Hermannstadt – Rapid 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele