Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO ǀ Max Verstappen începe perfect şi 2023. Campionul mondial, pole în Bahrain. Red Bull a reuşit ”dubla”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21043016/1/ver.jpg

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) s-a clasat sâmbătă pe prima poziţie în calificările Marelui Premiu al Bahrainului şi va pleca din pole-position în prima cursă de Formula 1 a anului.

  • Cursa este duminică, de la ora 17:00, în direct pe Prima Sport 2!

Verstappen a dominat sâmbătă în Bahrain prima sesiune de calificări a sezonului.

Dublu campion mondial şi deţinător al titlului, Verstappen a fost urmat în clasament de coechipierul său de la Red Bull Racing, Sergio Perez (Red Bull), şi de Charles Leclerc (Ferrari).

Pe locul al patrulea a venit celălalt pilot al lui Ferrari, Carlos Sainz. Fernando Alonso (Aston Martin) a fost pe locul 5, iar pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a clasat al şaptelea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele