Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Maxim, gol superb în Turcia! "Mesaj" pentru Iordănescu, după ce a rămas în afara lotului pentru Liga Naţiunilor

Superlig Publicat pe 18 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20862797/1/faacebook-gaziantep-fk.jpg


Lăsat de Edward Iordănescu în afara lotului pentru meciurile cu Finlanda (23 septembrie) şi Bosnia (26 septembrie), Alexandru Maxim a marcat un gol foarte spectaculos în etapa a şaptea a campionatului Turciei, în Trabzonspor - Gaziantep 2-2.
 
Mijlocaşul român, care traversează o formă foarte bună în ultima perioadă, s-a lansat într-o acţiune personală în minutul doi, a driblat mai mulţi fundaşi adverşi, apoi a deschis scorul cu un şut spectaculos, trecându-şi în cont al treilea gol al sezonului în Turcia. 
Pe lângă cele trei reuşite, Maxim mai are şi alte două pase decisive în primele şapte etape, contribuţiasa la ocuparea locului al şaselea de către Gaziantep fiind una foarte importantă.
 
Chiar şi aşa, Maxim nu a făcut destul pentru a-i câştiga încrederea lui Edward Iordănescu, selecţionerul preferând să-l lase în afara lotului convocat pentru ultimele două meciuri din această ediţie a Ligii Naţiunilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele